Συγκίνησε όλους τους τηλεθεατές! Η εξομολόγηση του Στέλιου Χανταμπάκη για την γυναίκα και τα παιδιά του που μας έκανε να λυγίσουμε!

Συγκίνησε όλους τους τηλεθεατές! Η εξομολόγηση του Στέλιου Χανταμπάκη για την γυναίκα και τα παιδιά του που μας έκανε να λυγίσουμε!
Κάποιοι από τους διασήμους του Survivor έχουν αφήσει πίσω τα παιδιά και την γυναίκα τους. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας από αυτούς και έκανε on camera μια συγκλονιστική εξομολόγηση που προκάλεσε συγκίνηση. Συγκεκριμένα είπε: "Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου πει ένα παιδί. Μπορεί να σε προβληματίσει χωρίς να το καταλάβεις. Να σου πει κάτι και να πεις πόσο λάθος είμαι, ας πούμε. Πριν φύγω του έλεγα ότι θα πάω στην ζούγκλα, όπως εγώ δεν μπαίνω στο παιδικό, αλλά δεν μπορεί να έρθει μαζί μου γιατί θα είναι μόνο μεγάλοι, γονείς.Θα σου φέρω το μαγικό κοχύλι, του απάντησα. Και το βράδυ του λέω έλα εδώ αγάπη μου να σου μιλήσω. Του είπα θα λείψω για λίγες μέρες, θέλω να φροντίζεις την μαμά και την μπέμπα. Μου απάντησε πως θα μαζεύει και τα παιχνίδια του".

Συνέχισε λέγοντας: "Στο survivor έχω έρθει για τα παιδιά μου, εδν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Αν είναι να κερδίσω είναι μόνο για τα παιδιά μου, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον με αυτά τα χρήματα. Δεν έχω κανέναν άλλο σκοπό είναι μόνο αυτό που με κρατάει. Θα είχα φύγει από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ να αφήσω την οικογένειά μου. Δεν την έχω αφήσει ποτέ. Στην άκρη του μυαλού μου έχω την εικόνα του γιου μου που μπορεί να με βλέπει και να χαίρεται". Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συγκλονιστική εξομολόγηση του:

https://youtu.be/l9kVH-MjkOA?t=33

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Σάκης Τανιμανίδης: «Ο κάφρος μπουρτζόβλαχος που έκανε βασανιστήρια στους παίκτες του Survivor με το μέλι!»

Βόμβα στο Survivor: Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Ποιο είναι το «αμαρτωλό» παρελθόν του;

Αποκλειστικό: Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλάει πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο μετά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Λιάπη!