Το σοκ της Σκορδά με τις δηλώσεις του Ηλία Βρεττού και το κράξιμο: \"Να ξεκαβαλήσει λίγο το καλάμι...\"

Το σοκ της Σκορδά με τις δηλώσεις του Ηλία Βρεττού και το κράξιμο: \
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, "Όλα Ξεκόλλα", βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός και μίλησε για όλα περί σχέσεων καθώς και τόνισε ότι θα ήθελε να γίνει γονιός.

Αρχικά, ο τραγουδιστής είπε: «Η φύση της γυναίκας είναι να διαιωνίσει το είδος, του άντρα να βάλει τον καρπό του... Οι άντρες ψάχνουμε περισσότερο ποια θα γονιμοποιήσουμε γι’ αυτό δεσμευόμαστε πιο δύσκολα... Δε ξέρω πως θα είναι η ιδανική γυναίκα. Ένας άντρας δεν είναι ποτέ έτοιμος να γίνει πατέρας...». διαβάστε παρακάτω.

Ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά έμεινε κάγκελο, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον στόλισε κανονικότατα: «Ταυτίστηκα παιδιά... Πραγματικά παιδιά ήμουν στο μυαλό του Ηλία, όταν το καλοκαίρι ήθελα να ζευγαρώσω το σκυλί μου...». Η Σάσα Σταμάτη βέβαια δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο όλο αυτό το θέμα και με το αξεπέραστο ύφος της είπε: "Παιδιά εγώ λέω να ξεκαβαλήσουμε λίγο γιατί σήμερα είμαστε κι αύριο δεν είμαστε, κι ο Βρεττός την έχει δει λίγο νομίζω, έχει αρχίσει κι αισθάνεται". Δείτε το άγριο κράξιμο στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Μπακογιάννης – Κοσιώνη: Της πρόσφερε τριαντάφυλλα στην μέση του δρόμου!

Η μπηχτή του Γιώργου Τσαλίκη για το «Ξαναδέστε τους»-Γιατί τσακώθηκαν με τον Νίκο Μουτσινά;

Η Τίνα Μεσσαροπούλου «ξεσκίζει» τον Γιώργο Λιάγκα δημοσίως! Δεν τον ανέφερε καν με το όνομα του: «Τον προκαλώ να..»