Ο Σάκης Τανιμανίδης διαγωνίζεται στην δοκιμασία ασυλίας! Δίνει μαθήματα στους παίκτες οι οποίοι τρώνε την σκόνη του!

Ο Σάκης Τανιμανίδης διαγωνίζεται στην δοκιμασία ασυλίας! Δίνει μαθήματα στους παίκτες οι οποίοι τρώνε την σκόνη του!
Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο παρουσιάστης του Survivor. Μπορεί να μην διαγωνίζεται όπως οι παίκτης του παιχνιδιού αλλά έχει μπει για τα κάλα στον ρόλο του και δείχνει να το απολαμβάνει. Ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού Σκαϊ έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την παρουσ'ιαση του προγράμματος και φαίνεται πως τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Μπορεί να βρίσκεται και αυτός στον Άγιο Δομίνικο αλλά σίγουρα δεν ζει ότι ζούν και οι παίκτες από τις ομάδες των διασήμων και των μαχητών. Σήμερα είπε να κάνει μια εξαίρεση και να μπει στην θέση των παικτών. Αποφάσισε λοιπόν να διαγωνιστεί και ο ίδιος στην δοκιμασία ασυλίας με αντίπαλό του τον παραγωγό της εκπομπής.

Φυσικά και μαγνητοσκόπησε την δοκιμασία και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebook την οποία συνόδεψε με το εξής σχόλιο: "Επειδή ΔΕΝ γίνεται να μην μπορώ να παίξω κι εγώ (βλέπω τους παίκτες και πωρώνομαι!)… με τον φίλο και παράγωγο της εκπομπής Άγγελο έχουμε ήδη ξεκινήσει το δικό μας διαγωνισμό στα σετ των γυρισμάτων! Οπότε θα μας δείτε αρκετές φορές τους επόμενους μήνες …μόνο ΕΝΑΣ όμως μπορεί να είναι ο τελικός νικητής!! Για να δούμε λοιπόν τι έγινε όταν δοκιμάσαμε 2 παιχνίδια ατομικής ασυλίας (ή αλλιώς το παιχνίδι “Με τα Μπαλάκια στο Χέρι”)…". Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης:

https://www.facebook.com/sakistanimanidis/videos/758268207659288/

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Σε συζητήσεις η Μαρία Ηλιάκη με άλλο κανάλι – Ποιο το μέλλον της στο «Ξαναδέστε τους»…

Χαμός στο Πρωινό! Η κίνηση της Σάσας Σταμάτη που εκνεύρισε τη Φαίη Σκορδά! Της άρπαξε το κινητό και…

Τι άλλαξε στην Ελένη Μενεγάκη; Τα δημόσια φιλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο και οι αποκαλύψεις για τα παιδιά της…