H εξομολόγηση της γυναίκας του Στέλιου Χανταμπάκη και το \"καρφί\" για τις οικονομικές απολαβές από το Survivor!

H εξομολόγηση της γυναίκας του Στέλιου Χανταμπάκη και το \
Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor...

Η γυναίκα του, Όλγα Πηλιάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με την Ζήνα" και περιέγραψε τις στιγμές που περνάει μόνη της, τώρα που λείπει ο Στέλιος για τον Άγιο Δομήνικο, αλλά και το πως πήραν αυτή την απόφαση. Ωστόσο δεν έλειψε και το... "καρφάκι" για τις οικονομικές απολαβές που έπαιρνε ο παρουσιαστής στην εκπομπή που ήταν πριν το Survivor με αυτές που παίρνε τώρα στο παιχνίδι. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

"Τελευταία στιγμή πήραμε αυτή την απόφαση. Δηλαδή για να καταλάβετε τον πήραν Κυριακή από τον ΣΚΑΙ και Τρίτη ταξίδεψε για Άγιο Δομήνικο. Το συζητήσαμε και στον Μανώλη τον μεγάλο μας γιο, κι έτσι έφυγε.. Εμείς όλα τα κάνουμε μαζί σαν οικογένεια! Έτσι λειτουργούμε! Προφανώς έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το οικονομικό καθώς δεν έχουν καμία σχέση οι απολαβές από το Survivor με αυτές που είχε από την εκπομπή που ήταν... Καταλαβαίνετε πως σε μία οικογένεια με 2 παιδιά υπάρχουν έξοδα, οπότε το έκανε γι'αυτό! " - Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Η άγνωστη ασθένεια του Γιώργου Χρανιώτη που τον δυσκολεύει στο παιχνίδι! Τι συμβαίνει;

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Αγαπημένη ηθοποιός έδωσε τέλος στην σχέση της!

Εξωφρενικό! Τα πανάκριβα εισιτήρια της Πάολα για την περιοδεία της – Δεν φαντάζεστε πόσα πρέπει να δώσουν οι ομογενείς για να την ακούσουν!