Όσα δεν ξέρεις για τον Σάκη Τανιμανίδη! Η ζωή του μέσα από φωτογραφίες - Από νεογέννητο μέχρι και σήμερα...

Όσα δεν ξέρεις για τον Σάκη Τανιμανίδη! Η ζωή του μέσα από φωτογραφίες - Από νεογέννητο μέχρι και σήμερα...
Την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζει το «Survivor» στον ΣΚΑΪ και προσπαθεί να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο, το Youweekly.gr κάνει ένα σύντομο ταξίδι στις αναμνήσεις του... Γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στην Ελλάδα κι έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική. Αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του, ξεκίνησε να κάνει διάφορα ταξίδια λόγω των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Πολύ γρήγορα, όμως, ένωσε την «τρέλα» του για τα ταξίδια με τον άλλοτε αδελφικό του φίλο Γιώργο Μαυρίδη, με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν μαζί το «World party» στον Alpha. "Γνωριστήκαμε σε ένα πλατό της TV100, όταν ο Σάκης ήταν παρουσιαστής και εγώ επισκέπτης μιας εκπομπής που αφορούσε τα γκράφιτι. Κάπου εκεί κάναμε χαβαλέ και από τότε κάνουμε παρέα.", είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξη του. Και λέμε τον «άλλοτε», καθώς οι σχέσεις των δύο αντρών κλονίστηκαν –όπως λέγεται– όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει στην ταξιδιωτική εκπομπή. Έκτοτε ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους, με τον Σάκη να ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο και να παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του «Survivor» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

1 Ο λίγων μηνών Σάκης μπουσουλάει στο πατρικό του σπίτι...

2 2013. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών.

3 Γιώργος Μαυρίδης - Σάκης Τανιμανίδης σε γύρισμα του «World party».


4 «Γιατί κάθε άντρας γίνεται μπέμπης όταν έχει δίπλα τη μάνα του», έγραψε ο Σάκης για τις αστείες γκριμάτσες που έκανε με τη μητέρα του.

5 «Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από το να περιμένεις ατελείωτες ώρες την κοπέλα σου να διαλέξει φορεματάκι στην αγορά. Γι’ αυτό είπα να κάνω κι εγώ “κάτι” να περάσει ευχάριστα η ώρα μου».



Ο Σάκης Τανιμανίδης πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, Χριστίνα Μπόμπα, με εκείνη φυσικά να λέω το μεγάλο "ναι"!