Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την απειρία του Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση! Όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια on air!

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την απειρία του Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση! Όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια on air!
Η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά σχολιάζει την επικαιρότητα, αλλά το δυνατό της σημείο μιας και είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση είναι να λέει την άποψή της για άλλους παρουσιαστές. Σήμερα η παρουσιάστρια και η ομάδα της σχολίαζαν παρουσιαστές που πέρασαν από το Survivor και όχι μόνο.

Φυσικά όπως αντιλαμβάνεστε και οι ίδιοι δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και ο Σάκης Τανιμανίδης. Όταν η Ελιάνα ρώτησε την Ελένη αν της αρέσει ο Τανιμανίδης εκείνη απάντησε: "Θέλω να δω και λίγο εικόνα ρε παιδιά, τι έγινε χθες; Ο Τανιμανίδης δεν έχει την εμπειρία του μιλάω με κόσμο, να είμαστε πιο ελαστικοί ρε παιδιά μην τον συγκρίνουμε με τον Αρναούτογλου που έχει κάνει χιλιόμετρα στην τηλεόραση". Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φιάσκο με την ψηφοφορία στο «Survivor» – Σάλος με την αποχώρηση της Καλέργη! Τι συνέβη με τις αρνητικές και θετικές ψήφους;

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει χωρίς ντροπή: «Έχω ξοδέψει 2,5 εκατομμύρια για ένα ρούχο»

Κάρφωσαν τον Στόκα για τις αμοιβές του και τον λόγο που είπε το «ναι» στο X Factor!