Αποκλειστικό! Μετά τους \"Ξαναδέστε τους\" ποιος έχει σειρά για \"τσεκούρωμα\"στον Alpha;

Αποκλειστικό! Μετά τους \
Τους "Ξαναδέστε τους" τους χαιρετίσαμε και δεν θα τους ξαναδούμε!

Οι επόμενοι παρακαλώ να ετοιμάζονται...Σας έχουμε καυτό ρεπορτάζ όπως άλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα εδώ στο Youweekly.gr ότι ο Μουτσινάς και η παρέα του πάνε για... "ξαφνικό θάνατο".Διαβάστε παρακάτω.

Τότε μας διέψευδε ο Alpha αλλά έτσι είναι η ζωή όταν δεν είσαι αρεστός, είσαι ψεύτης! Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα ,πάμε τώρα να σας πούμε ποιες εκπομπές και προγράμματα δεν θα ψήσουν αρνί με τον Alpha!!!

Το μήνυμα των διοικούντων στην Κάντζα είναι ξεκάθαρο! Όποιος δεν τα φέρνει "βόλτα" θα πάει σπίτι του.

Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από το κανάλι είναι....η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ανοχή της διοίκησης στα χαμηλά νούμερα έχει φτάσει στα όρια της. Το θέμα συζήτησης για την εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Alpha είναι όχι αν θα έχει εκπομπή του χρόνου αλλά εάν θα κοπεί το Πάσχα η μετά το Πάσχα! Οι εποχές των παχιών αγελάδων στον Alpha έχουν περάσει και η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή της Κωνσταντίνας μπαίνει με τα μπούνια μέσα...Η παρουσιάστρια μάλλον το έχει πάρει το μήνυμα και γι αυτό βάζει φωτογραφίες στο instagram από καλοκαιρινές διακοπές. Θα ξεκινήσει φέτος τα μπάνια λίγο νωρίτερα...



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Για που το έβαλες Ελένη; Στο αεροδρόμιο με την κόρη της η Μενεγάκη! Που θα περάσει το τριήμερο;

Γνωρίστε τις 5 νέες παίκτριες του «Shopping Star» και την νικήτρια της εβδομάδας!

Πασίγνωστη ηθοποιός στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας! Εικόνα που σοκάρει…