Σπάει τη σιωπή του! Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλά πρώτη φορά για το Survivor! Δείτε όσα αποκάλυψε...

Σπάει τη σιωπή του! Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλά πρώτη φορά για το Survivor! Δείτε όσα αποκάλυψε...
Ο παρουσιαστής του φετινού Survivor, το οποίο έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με την μέχρι τώρα πορεία του, μίλησε στο Τηλέραμα και για πρώτη φορά έκανε αποκαλύψεις για το show!

Ο Σάκης Τανιμανίδης μεταξύ άλλων μίλησε για το αν πιστεύει ότι πρόκειται για μια νέα τηλεοπτική «μόδα» ή τα κανάλια εν μέσω κρίσης θέλουν να βαδίζουν στα σίγουρα οπότε δεν ρισκάρουν με νέα φορμάτ: "Θα ήταν αστείο για μένα μετά το World Party να πιστεύω ότι επιτυχία κάνεις μόνο με τα δοκιμασμένα! Μου αρέσει πάντα να κάνω το διαφορετικό, το καινούριο. Και μόνο αν τολμήσουν με κάτι διαφορετικό τα κανάλια θα έχουν και περισσότερα να κερδίσουν. Τώρα βέβαια, θα μου πεις, πού είναι το καινούριο στο “Survivor”; Και εδώ έχω να σου πω ότι σε κάθε ιδέα και φορμάτ μπορούν να υπάρξουν καινοτομία, επαναπροσδιορισμός και μια φρεσκάδα. Το δικό μας Survivor έχει αρκετά νέα στοιχεία, που το κάνουν πολύ πιο έντονο και αληθινό, όπως το γεγονός ότι διαρκεί 4,5 μήνες! Σε όλο αυτό ελπίζω να καταφέρω να βάλω κι εγώ στοιχεία της προσωπικότητας μου και να του δώσω τη δική μου διαφορετική ματιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Το παρασκήνιο για το αιφνίδιο τέλος των «Ξαναδέστε τους» και ο ρόλος της… Ελεονώρας Μελέτη!

Σε διάσημη Ελληνίδα κούκλα παρουσιάστρια πρότειναν εκπομπή στον Σκαι και 10.000 ευρώ για να μπει στο Survivor!

Ντοκουμέντο: 500 φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη από την εντατική και μέσα από το νοσοκομείο στην δημοσιότητα μέσα από την δικογραφία!