O Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντά στις φήμες χωρισμού με την Βάσω Λασκαράκη!

O Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντά στις φήμες χωρισμού με την Βάσω Λασκαράκη!
Εδώ και περίπου δέκα μέρες κυκλοφορούν επίμονα οι φήμες ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, κάτι που σύμφωνα με τη Real Life έκανε έξαλλο τον γνωστό ηθοποιό.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού τονίζουν ότι πρόκειται για μια ακόμα φορά για…μυθεύματα που δεν έχουν καμία βάση. Διαβάστε παρακάτω.

«Τρέχουν και οι δύο συνέχεια με τις δουλειές τους! Οι υποχρεώσεις τους είναι πιεστικές και βρίσκονται πλέον ελάχιστες ώρες, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό σύννεφο στη σχέση τους και δεν χωρίζουν κι ας το λένε κάποιοι με σιγουριά», τονίζουν.

Αντιθέτως, σύμφωνα πάντα με τα ίδια άτομα τις ώρες που καταφέρνουν να είναι μαζί μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και κάνουν σχέδια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ούτε ο Γιάννης, ούτε η Βάσω έχουν κλείσει κάτι για το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσουν να περάσουν όσο περισσότερο καιρό μαζί με την κόρη τους.

Οι φήμες αυτές έφτασαν και στα αυτιά του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έσπευσε να καθησυχάσει τον φιλικό του κύκλο, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του.

«Είμαστε μαζί με τη Βάσω κι ας θέλουν κάθε τόσο να μας χωρίζουν. Ας το πάρουν πια χαμπάρι κι ας πάψουν να διατυμπανίζουν ό,τι θέλουν. Φτάνει πια αυτή η γελοιότητα», φέρεται να είπε ο ηθοποιός στους δικούς του ανθρώπους.

Άνθρωποι που τον ξέρουν καλά, δήλωσαν ότι δεν τον έχουν ξαναδεί τόσο οργισμένο, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά εναντίον όσων αναπαράγουν τις φήμες αυτές.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βόμβες κρατάνε η Αρναούτη και η Κυριάκου για την οικογένεια Παντελίδη και πασίγνωστους δημοσιογράφους!

Αφιέρωμα: Η άγνωστη ζωή της Ελένης Μενεγάκη! Από τον Κολωνό στην κορυφή του Star System…

«Πανελλήνιο τηλεοπτικό πένθος! Έκοψαν τους «Ξαναχέστε τους»! Άγριο κράξιμο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού για το κόψιμο της εκπομπής του Alpha!