Ο Πάνος Καλίδης πήρε εξιτήριο! Δείτε το πρώτο μήνυμα του τραγουδιστή στα social media!

Ο Πάνος Καλίδης πήρε εξιτήριο! Δείτε το πρώτο μήνυμα του τραγουδιστή στα social media!
Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ο Πάνος Καλίδης είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του αι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο τραγουδιστής και η οικογένειά του πέρασαν στιγμές μεγάλης αγωνίας αφού ο Πάνος τραυματίστηκε στο πόδι και νοσηλεύτηκε αρκετές μέρες. Όπως καταλαβαίνετε η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου, βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό του.

Και αφού όλα πήγαν καλά ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και γύρισε στο σπίτι με την οικογένειά του για να γιορτάσει και ευτυχισμένα «Κούλουμα». Ο Πάνος Καλλίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μας έκανε γνωστή την επιστροφή του στο σπίτι και την ευγνωμοσύνη του στο Θεό που είναι υγιής. Την φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Αγία Τριάδα συνόδεψε το εξής σχόλιο: "Καλησπέρα φίλοι μου.. σήμερα είμαι σπίτι και αναρρώνω… ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ". Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του τραγουδιστή:


Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλής για το παρασκήνιο και το κόψιμο των «Ξαναδέστε τους»-Δείτε τι αποκάλυψε για την τελευταία μέρα…

Με ποιον παίκτη του Survivor είναι φανατική θαυμάστρια η Αγγελική Ηλιάδη;

Αποκαλύψεις στο Πρωινό! «Κάρφωσαν» πασίγνωστο ζευγάρι που πλακώθηκε έξω από ταβέρνα για… λίγη βενζίνη!