Η αναφορά της Μίνας Αρναούτη για το φρικτό τροχαίο του γιου του Mr Jumbo και η σύγκρισή της με το τροχαίο Παντελίδη!

Η αναφορά της Μίνας Αρναούτη για το φρικτό τροχαίο του γιου του Mr Jumbo και η σύγκρισή της με το τροχαίο Παντελίδη!


Ένας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και στοίχειωσε τους εφιάλτες της Μίνας Αρναούτη, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά και προσπαθεί να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της.





Όλο αυτό το διάστημα ωστόσο έχει γίνει στόχος υβριστικών μηνυμάτων και σχολίων στα social media, όμως η ίδια συχνά ξεσπά μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς και δίνει τη δική της απάντηση σε ότι την απασχολεί ή την προβληματίζει! Διαβάστε παρακάτω.

Το ίδιο έκανε και πριν λίγη ώρα, γιατί προφανώς η 30χρονη ένιωσε την ανάγκη να σχολιάσει το φρικτό τροχαίο με την Porsche που σκόρπισε το θάνατο και συγκλόνισε το πανελλήνιο! Παραλλήλισε αυτό το τροχαίο με το τροχαίο στο οποίο η ίδια επέβαινε στο μοιραίο τζιπ!

"Με τετοια σφοδρη συγκρουση στο τροχαιο που εγινε την Κυριακη και ποιος ηταν οδηγος ηταν ξεκαθαρο απ την αρχη... στην περιπτωση του Παντελιδη ,ενα χρονο μετα, ακομα μερικοι εχουν αμφιβολιες...#ξυπνηστε ⏱", ήταν το μήνυμα που έγραψε η Μίνα προσπαθώντας να δείξει την αγανάκτησή της για το πως γίνεται στο ένα τροχαίο να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα ενώ στο άλλο, στο οποίο εμπλέκεται και η ίδια, να μην έχει βρεθεί ακόμα λύση και όλα να είναι στον "αέρα". Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανδρέας Γεωργακόπουλος: Αυτός ήταν ο κολλητός του Βακάκη και συνοδηγός της μοιραίας Πόρσε!

Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του τραγικού πατέρα που έχασε την οικογένειά του στο φρικτό τροχαίο!

Βίντεο ντοκουμέντο! Η σκιά κάτω από την μοιραία Porsche που προβληματίζει τις αρμόδιες αρχές! Ποια είναι τα πιθανά σενάρια;