Η Μαριάννα Καλέργη \"ξεφτίλισε\" τον Στέλιο Χανταμπάκη: \"Είναι υποκριτής, χρησιμοποιεί συνέχεια το παιδί του...\"

Η Μαριάννα Καλέργη \
Η Μαριάννα Καλέργη από την ημέρα που έφυγε από το Survivor έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για το reality show του Σκάι, για την ομάδα των "Μαχητών" αλλά και για τους συμπαίκτες της!

Χθες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα Ξεκόλλα" του Θέμου Αναστασιάδη και "κάρφωσε" τον Στέλιο Χανταμπάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Στην ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με το ποιος από την ομάδα της θα έπαιρνε βραβείο υποκρισίας η πρωταθλήτρια του Muay Thai κόμπιασε, δεν ήξερε τι να πει και γύρισε το κεφάλι της από την άλλη! Στη συνέχεια με διάφορες ερωτήσεις του τύπου αν είναι άντρας ή γυναίκα η ίδια απάντησε πως είναι άντρας και έπειτα ήρθε η αποκάλυψη!

"Κάποια πράγματα δεν μου αρέσει να φαίνονται! Για ποιο λόγο να προβάλλεις συνέχεια τα προσωπικά σου; Δεν χρειάζεται...", είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα! Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Η συγκλονιστική περιγραφή της Ορθούλας Παπαδάκου, για τις τραγικές συνθήκες που έζησε στο Survivor – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες…

Σας παρουσιάζουμε την κοπέλα του Κωνσταντίνου από το Survivor που είναι…πιο «σφίχτερ» από τον ίδιο! Θα πάθετε…

Απίστευτο! Ο μεγιστάνας mr.Jumbo, Απόστολος Βακάκης ζήτησε κάτι αδιανόητο από τους εργαζόμενους στην εταιρεία του σε σχέση με το δυστύχημα!