Τροχαίο Αθηνών - Λαμίας: Η απόφαση του συζύγου που συγκλονίζει! Στο ίδιο φέρετρο μητέρα και γιος...

Τροχαίο Αθηνών - Λαμίας: Η απόφαση του συζύγου που συγκλονίζει! Στο ίδιο φέρετρο μητέρα και γιος...
Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας. Δραματικές στιγμές, σπαραγμός και ένα μεγάλο γιατί από τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας Πατμάνογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί θα θαφτούν στην Πτολεμαΐδα η 33χρονη Αποστολία και ο 3χρονος γιος της Πέτρος, που έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο! Διαβάστε παρακάτω.

Ο πνευματικός του συζύγου της αδικοχαμένης Αποστολίας ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα με τα όποια μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Ο Πατέρας Θεόφιλος μίλησε στην εκπομπή Live News και αποκάλυψε τον διάλογο τους στον Νίκο Ευαγγελάτου: "Πρέπει να ήταν γύρω στις τέσσερις και τέταρτο που μου είπε επί λέξη: "Πατερούλη μου καταστράφηκα. Μας τράκαραν και κάηκε η γυναίκα και το παιδί μου". Εγώ έμεινα άφωνος για δέκα λεπτά, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω. Νόμιζα ότι ήταν πιωμένος, μεθυσμένος. Στην συνέχεια μου είπε: "Κάνε μία προσευχή για μένα", ανέφερε ο Πατέρας Θεόφιλος.

Ο ιερέας ξεκαθάρισε ότι τον πίστεψε αφού επικοινώνησε με τον αδελφό του και του το επιβεβαίωσε. Μάλιστα όπως είπε τόσο η σύζυγος του Υπάτιου όσο και εκείνος πίστευαν πάρα πολύ στον Θεό. Μάλιστα, ο ίδιος αποφάσισε η γυναίκα του να θαφτεί στο ίδιο φέρετρο με το παιδί τους. Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Η συγκλονιστική περιγραφή της Ορθούλας Παπαδάκου, για τις τραγικές συνθήκες που έζησε στο Survivor – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες…

Σας παρουσιάζουμε την κοπέλα του Κωνσταντίνου από το Survivor που είναι…πιο «σφίχτερ» από τον ίδιο! Θα πάθετε…

Απίστευτο! Ο μεγιστάνας mr.Jumbo, Απόστολος Βακάκης ζήτησε κάτι αδιανόητο από τους εργαζόμενους στην εταιρεία του σε σχέση με το δυστύχημα!