Ο Σάκης Τανιμανίδης \"πρόδωσε\" την επόμενη δοκιμασία στο Survivor! Όλα όσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες!

Ο Σάκης Τανιμανίδης \
Οι δοκιμασίες στο παιχνίδι επιβίωσης του Σκαϊ όλο και δυσκολεύουν. Το Survivor είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης και οι παίκτες περνάνε δύσκολα. Η πείνα δεν είναι το μόνο τους πρόβλημα καθώς τα αγωνίσματα είναι πολύ δύσκολα και χρειάζονται δύναμη, αντοχή, επιμονή αλλά και στόχο. Οι φανατικοί του παιχνιδιού περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τις επόμενες δοκιμασίες τις οποίες θα κληθούν να ξεπεράσουν οι δυο ομάδες. Συνέχεια παρακάτω:

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας αποκάλυψε το αγώνισμα του επόμενου επεισοδίου, δίνοντας μια γεύση από αυτά που θα διαδραματιστούν. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε κάποιες φωτογραφίες για να μας προϊδεάσει για το επόμενο αγώνισμα. Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι τα πράγματα γίνονται όλο ένα και δυσκολότερα. Έχουν να ρίξουν πολύ σκαρφάλωμα και με την θερμοκρασία να ανέρχεται στους 28 βαθμούς, οι παίκτες των δυο ομάδων θα βρεθούν υπό μεγάλη πίεση. Ποια ομάδα θα ανακηρυχθεί νικήτρια; Ποιο θα είναι το έπαθλο αυτή την φοράς; Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο παρουσιαστής:





Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Η Ορθούλα Παπαδάκου αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε τότε από το «Survivor», σε σύγκριση με αυτά που παίρνουν τώρα… Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Αντωνία Καλλιμούκου – Νίκος Παραδείσης: Το επόμενο βήμα στην σχέση τους! Η γνωριμία με την μητέρα της και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Συγκλονίζει η περιγραφή του ιατροδικαστή που εξέτασε τα θύματα του τροχαίου! Τα ανατριχιαστικά ευρήματα και ο άδοξος θάνατος…