Ξέσπασε σε κλάματα η γυναίκα του Λουκιανού Κηλαηδόνη! Η συζήτηση για την αποτέφρωση που την έκανε να λυγίσει!

Ξέσπασε σε κλάματα η γυναίκα του Λουκιανού Κηλαηδόνη! Η συζήτηση για την αποτέφρωση που την έκανε να λυγίσει!
Λύγισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη - «Εγώ κάθε μέρα κάνω τον Σταυρό μου, προσεύχομαι στην Παναγία» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός και τόνισε ότι η αποτέφρωση δεν έχει να κάνει με το θρησκευτικό συναίσθημα

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης άφησε την τελευταία του πνοή. Σήμερα, η σύζυγός του Ντίνα Βαγενά, μίλησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη δημιουργία ιδιωτικών Κέντρων Αποτέφρωσης Νεκρών. Συνέχεια παρακάτω:

Εμφανώς συγκινημένη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά περιέγραψε την δική της πρόσφατη εμπειρία, όταν ταξίδεψε στην γειτονική Βουλγαρία όπου αποτεφρώθηκε η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη, όπως επιθυμούσε ο μεγάλος τραγουδοποιός.



«Δεν θα ξεχάσω όταν στο κέντρο αποτέφρωσης είδα έναν νεαρό Βούλγαρο να του δίνουν την τεφροδόχο και να την αγκαλιάζει με μεγάλη αγάπη. Είναι τεράστια ανακούφιση. Ελπίζω να βρουν το θάρρος οι δήμαρχοι και να συγκρουστούν με αυτό το σκοταδισμό» είπε η κυρία Βαγενά για να προσθέσει: «Και οι Βούλγαροι έχουν ισχυρό αίσθημα πίστης. Η αποτέφρωση δεν έχει να κάνει με το θρησκευτικό συναίσθημα και σε όσους πιστεύουν το αντίθετο τους λέω ότι εγώ κάθε μέρα κάνω τον Σταυρό μου προσεύχομαι στην Παναγία».





Συζήτηση για αποτεφρωτήρια: Το δάκρυ της Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Πηγή: www.protothema.gr

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Η Κάτια Δανδουλάκη επιτέθηκε σε συνεργάτη της! Τι αποκάλυψε η ίδια;

Το πρώτο βίντεο του Πάνου Καλλίδη μετά το ατύχημα! Δείτε όσα αποκάλυψε

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Δείτε για πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου τους!