Η Όλγα Πηλιάκη μας αποκαλύπτει πως περνάει την μέρα της όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι στο Survivor! Οι απίστευτες φωτογραφίες που \"γκρέμισαν\" το Instagram!

Η Όλγα Πηλιάκη μας αποκαλύπτει πως περνάει την μέρα της όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι στο Survivor! Οι απίστευτες φωτογραφίες που \
Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας από τους παίκτες της ομάδας των "Διάσημων" που διαγωνίζονται στο παιχνίδι επιβίωσης του Σκαϊ "Survivor". Ο Στέλιος για να μπορέσει να πάει στον Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω του την σύζυγο και τα μωρά του. Η Όλγα Πηλιάκη φροντίζει να μας κρατάει ενήμερους για το πως περνάει την μέρα της τώρα που ο άντρας του σπιτιού είναι μακριά. Συνέχεια παρακάτω:

 

Η σύζυγος του Στέλιο, Όλγα καθημερινά κάνεις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ο παρουσιαστής έχει αφήσει βιντεάκια για τον γιο του, Μανωλάκη, καθώς δεν θέλει να στερηθεί την παρουσία του. Τι κάνει η Όλγα όσο βρίσκεται ο Στέλιος στο Survivor; Περνάει όλο της τον χρόνο με τον Μανώλη και την πανέμορφη μπέμπα τους! Όπως θα δείτε η μικρή είναι μια κούκλα και τα μαλλάκια της τα οποία είναι καρφάκια μας έφτιαξαν την μέρα! Δείτε την ανάρτηση που έκανε σήμερα:



Και το μαλλί καρφακι!!