Τους έβαλε στην θέση τους! Το επικό σχόλιο του Μιχάλη Μουρούτσου στο ξέσπασμα των \"Μαχητών\" εναντίον της Λάουρας Νάργες!

Τους έβαλε στην θέση τους! Το επικό σχόλιο του Μιχάλη Μουρούτσου στο ξέσπασμα των \
Ανήκει στην ομάδα των "Διάσημων" του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor και όλοι την θεωρούν αουτσάιντερ. Οι αντίπαλοί της δεν φαίνεται να την υπολογίζουν και πολύ αφού όπως λένε δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό και είναι ο εύκολος στόχος από την ομάδα της. Συνέχεια παρακάτω:

 

Αφού οι "Μαχητές" έχασαν και την πίτσα ακούσαμε και κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε. Ο Μάριος έξαλλος που έχασαν και αυτή την δοκιμασία είπε στην Ειρήνη: "Δεν γίνεται η Λάουρα με τον κ@@@@ τον τόσον να κερδίζει εσένα". Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Τώρα εγώ έχω μια απορία, εσύ Μάριε γιατί κοιτάς τα οπίσθια της Λάουρα; Και έχεις βγάλει και πόρισμα ότι είναι μεγάλα; Φυσικά όλοι περιμέναμε το μπαμ από τον σύντροφο της Λάουρα, Μιχάλης Μουρούτσο και έτσι και έγινε.

Ο πασίγνωστος αθλητής, Μιχάλης, παρακολουθώντας το παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο διαγωνίζεται η αγαπημένη του, άκουσε τα κακόβουλα σχόλια και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: "Σταματά να τους κερδίζεις.. νευριάζουν..και τους χαλάς την ηρεμια..στο τέλος θα σου κάνουν και μηνυση.." Δείτε την ανάρτησή του:



Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Επιτέλους! Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απαντά αν θα πάει στο Survivor!

Survivor: Κακός χαμός στην ομάδα των «Διάσημων»! Εκτός εαυτού ο Γιώργος Χρανιώτης! Τον συγκρατούσαν οι συμπαίκτες του…

Τολμηρή και ακομπλεξάριστη! Ελληνίδα ηθοποιός βγήκε ημίγυμνη σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας…