Survivor: «Κινδυνεύει η ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου - Πρέπει να φύγει από το παιχνίδι τώρα…»

Survivor: «Κινδυνεύει η ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου - Πρέπει να φύγει από το παιχνίδι τώρα…»
Αυτά είναι τα λόγια ενός ανθρώπου που ασχολείται χρόνια με το body building και προσπαθεί μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα του ΣΚΑΙ και του Survivor να ανακαλύψει τί συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος παίκτης έχει λιποθυμήσει δύο φορές μέσα στο παιχνίδι.

«Αυτό που βλέπω με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο, που δεν τον γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο, με έχει φοβίσει πάρα πολύ! Ένας άνθρωπος του δικού του μυϊκού βάρους και της δικής του ηλικίας το να λιποθυμάει δύο φορές μέσα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και έχει τη σημασία του για το τί περνάει ο οργανισμός αυτού του παιδιού!». Διαβάστε παρακάτω...

Αυτά λέει ο αθλητής του body building στο Youweekly.gr και προκαλεί τεράστια ερωτηματικά με τη συγκεκριμένη άποψη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Κωσταντίνος είναι ένα πράγματι εντυπωσιακό παλικάρι, με ένα εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα. Εμείς στο Youweekly.gr είχαμε αποκαλύψει την πρώτη φορά που λιποθύμησε ο παίκτης, αλλά μέσα από το ρεπορτάζ και την έρευνα διαπιστώσαμε ότι ο Κωνσταντίνος των "Μαχητών" όχι μόνο έχει χάσει τις αισθήσεις του δύο φορές, και όχι μία όπως είδαμε, αλλά είναι μονίμως κλεισμένος στον εαυτό του και απομονωμένος σε πολλές περιπτώσεις από την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε και για αυτό το λόγο ζητήσαμε τη συμβουλή ενός ανθρώπου που γνωρίζει την ψυχολογία των αθλητών του body building, αλλά και καταλαβαίνει μερικά πράγματα περισσότερα από εμάς. Ρωτήσαμε λοιπόν ευθέως τί μπορεί να συμβαίνει σε αυτό το παιδί και είναι τόσο πολύ εξασθενισμένος ο οργανισμός του μέσα στο παιχνίδι. Η απάντηση μας σόκαρε. Διαβάστε την απάντηση εδώ.