Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα! Όλα όσα αποκάλυψε...

Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα! Όλα όσα αποκάλυψε...


Ο παρουσιαστής του πιο πολυσυζητημένου reality επιβίωσης, Σάκης Τανιμανίδης, αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του και να αφεθεί στο... Survivor του... γάμου, με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο Τηλέραμα και μεταξύ άλλων είπε: Διαβάστε παρακάτω...




-Ετοιμάζεσαι να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή;
«Με μεγάλη μου χαρά! Αφού δεν με άφησαν να παίξω στο πραγματικό "Survivor" εδώ στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισα να κάνω... Survivor στην προσωπική μου ζωή έτσι για σπάσιμο!!!»


-Ποιοι είναι οι πραγματικοί σας ήρωες;

«Οι πραγματικοί μου ήρωες δεν έχουν πολλά λεφτά, δεν είναι διάσημοι και δεν είναι υπερήρωες της Marvel. Οι δικοί μου ήρωες είναι οι γονείς μου. Που μετά από 55 χρόνια γάμου έχουν καταφέρει να είναι ακόμα ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και να έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια με αξίες και αρχές. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ακριβώς σαν κι αυτούς».

-Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας;

«Περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή μου αγαπάω τη ζωή! Και δεν εννοώ ότι αγαπάω τη ζωή μου γιατί φοβάμαι το θάνατο. Θεωρώ ότι το δώρο της ζωής είναι ό,τι πολυτιμότερο μας έχει δοθεί, και είναι καθήκον μας να το αξιοποιήσουμε, περνώντας μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, αναμνήσεις, χαμόγελα, λάθη και πολλή πολλή πολλή αγάπη στους γύρω μας!».

-Ποιες Λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά;

«Σ' αγαπώ».

-Γιο ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο;

«Που δεν ταξίδεψα όσο θα ήθελα στη ζωή μου... θα μπορούσα περισσότερο».

-Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε;

«Το ταλέντο να μειώνω τους φόρους για τους Έλληνες!»,

-Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερη σας επιτυχία;

«Το ότι κατάφερα μια απλή ιδέα που είχα πριν αρκετά χρόνια να την υλοποιήσω, να τη δω να πραγματώνεται και να κερδίζει την αποδοχή του κόσμου. Κάπως έτσι γεννήθηκε το "World Party" και στη συνέχεια τέσσερις φίλοι ταξίδεψαν τον κόσμο».


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δούκισσα Νομικού: Όλα όσα αποκάλυψε για το νέο show του Αντ1 που θα παρουσιάσει!

Απίστευτη αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, on-air, για τα νούμερα τηλεθέασης του Happy Day! Δεν φαντάζεστε τι είπε…

Βάσω Κολλιδά-Γιάννης Εμμανουηλίδης: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο και την βάπτιση της κόρης τους! Θα ξετρελαθείτε με το όνομα που θα δώσουν στην μικρή…