Survivor: Το κλάμα της καλλονής Ελισάβετ Δοβλιατίδου που δεν έδειξαν οι κάμερες και η πρώτη συνάντηση με την Καλλέργη έξω από το παιχνίδι!

Survivor: Το κλάμα της καλλονής Ελισάβετ Δοβλιατίδου που δεν έδειξαν οι κάμερες και η πρώτη συνάντηση με την Καλλέργη έξω από το παιχνίδι!
Η Ελισάβετ είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των "Μαχητών" και σήμερα το βράδυ είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Το μοντέλο μιλάει για όλο το παρασκήνιο που η ίδια βίωσε στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor. Η αποκάλυψη που μας σόκαρε ήταν το ότι η Ελισάβετ έκλαψε την πρώτη φορά που είδε το παιχνίδι στην τηλεόραση! Συνέχεια παρακάτω:

 

Μπορεί το κοινό να έκρινε πως η Ελισάβετ έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η ίδια όμως έκλαψε πολύ όταν είδε για πρώτη φορά το Survivor στην τηλεόραση, γιατί δεν ήθελα να αποχωρήσει ακόμα. Και τέλος η Ελισάβετ συναντά για πρώτη φορά την Μαριάννα Καλλέργη εκτός μάχης, με την Μαριάννα να επιμένει για τις σεξουαλικές περιπέτειες που έλαβαν χώρα στην ομάδα των «Μαχητών» και μιλά για την ψυχολογία των δύο ομάδων. Δείτε την εκπομπή απόψε μετά τα μεσάνυχτα στο κανάλι του Ant1.



Αποτέλεσμα εικόνας για καλλεργη
Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου από τους «Μαχητές» αποκαλύπτει: «Με αυτόν τον παίκτη θα έμενα μόνη μου στο νησί»!

Survivor: «Αν οι κάμερες έδειχναν τα πάντα όλοι θα έπρεπε να μπουν φυλακή!» Ποιος κάνει την απίστευτη δήλωση;

Το ακούσαμε και αυτό! Η Στέλλα Καλλή αποκάλυψε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει ζήσει!
TAGS