Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη ανάρτηση της μετά το κόψιμο του \"Έτοιμο το Πρωινό\"!

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη ανάρτηση της μετά το κόψιμο του \
Τέλη Ιανουαρίου ήταν, όπως όλοι θυμόμαστε, όταν το κανάλι Epsilon με επίσημη ανακοίνωσή του αποφάσισε να κόψει το Έτοιμο το Πρωινό, ενημερώνοντας παρουσιαστές και πάνελ τελευταία στιγμή!

Η Κατερίνα Καραβάτου από τότε εξαφανίστηκε από τα social media κι από εκεί που ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram ανανεωνόταν σχεδόν καθημερινά, ξαφνικά το απόλυτο "κενό".Διαβάστε παρακάτω...

Μετά από 5 εβδομάδες όμως η παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά και με μια τρυφερή φωτογραφία της με τον γιο της έφερε ξανά τα πάνω κάτω στους θαυμαστές και φίλους της! Με λεζάντα, κάτω από την φωτογραφία, θέλησε να περάσει και το δικό της, επίσης, μήνυμα. Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:



Μικρό αγόρι - Μαμά : 1-0 ! (Ζώντας το προσωπικό μας survivor!) Σαν να μην πέρασε μια μέρα !!!! Πέρασαν πολλές, έχουμε να πούμε πολλά, θα γίνουν όλα σιγά σιγά!!!! Σας ευχαριστώ απεριόριστα για όλα - είστε κάτι περισσσοτετο από συγκινητικοί! Είστε δύναμη! Θα τα πούμε σύντομα! #maxisomamesoma #katooimaskes #xelononitzalia4ever #xaxaxa


A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on






Να σας υπενθυμίσουμε κιόλας πως η τελευταία της ανάρτηση, πριν μάθει για το κόψιμο της εκπομπής της, ήταν μέσα από το πλατό του Έτοιμο το Πρωινό με τους συνεργάτες της. Δείτε την παρακάτω:



Καλημέρα !!!!!!!! Απ´όλους μας !!!!!! @etoimo_toproino #epsilontv Σας αγαπάμε!!!!


A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on






Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε θέση δημόσια για το Survivor!

Απίστευτη καταγγελία για το Survivor: «Επίτηδες έβαλαν στους «Μαχητές» ότι χειρότερο σε άχρηστους παίκτες, γιατί θέλανε…»

«Δεν μπορώ να κάνω έτσι εκπομπή…»: Κρόσια πάλι τα νεύρα της Κατερίνας Καινούργιου! Ποιος την έκανε «πύραυλο»;