Απαράδεκτος: Η προσβλητική ενέργεια του Χανταμπάκη προς τον Αγγελόπουλο που θα σας ξενερώσει! (Video)

Απαράδεκτος: Η προσβλητική ενέργεια του Χανταμπάκη προς τον Αγγελόπουλο που θα σας ξενερώσει! (Video)
Είναι από τους αγαπημένους παίκτες, όμως αυτή τη φορά ήταν λάθος η συμπεριφορά του. Παικταράς ανάμεσα σε άλλους εξαιρετικούς στα αγωνίσματα, και... ψυχάρα σύμφωνα με την ομάδα του, αλλά και τους ανθρώπους που τον ξέρουν εδώ στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι η διαμονή στο νησί με ό,τι αυτή συνεπάγεται, έχει δημιουργήσει προβλήματα συμπεριφοράς σε πολλούς παίκτες, μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Συνέχεια παρακάτω...

 

Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του απέναντι στον αγαπημένο μας παίκτη, Αγγελόπουλο, όταν μετά το τέλος της χθεσινής δοκιμασίας και ενώ ο "Χάντα" έκανε το νικητήριο 10 για την ομάδα των Διασήμων, δεν του έδωσε το χέρι στην προσπάθεια του Αγγελόπουλου να τον συγχαρεί για την επιτυχία του.



Ο Στέλιος Χανταμπάκης, όπως θα προσέξετε και στο βίντεο παρακάτω, με ύφος "έχω φάει πολύ Ήλιο και δεν μπορώ να σηκώσω το χέρι μου", δείχνει να αγνοεί επιδεικτικά, όχι μία, αλλά δύο φορές τον Γιώργο Αγγελόπουλο που προσπαθούσε να του πει ένα "μπράβο" με τη γλώσσα του σώματος.

Στην κατά τα άλλα... "είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι και δεν θέλουμε να φύγει κανείς γιατί αγαπιόμαστε" ομάδα των Διασήμων, θα έπρεπε τουλάχιστον οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίοι παίκτες της, να μην είχαν τόσα... θέματα μεταξύ τους, είτε άλλα σύνδρομα (έστω από τη μία πλευρά).

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και τη... διπλή απόρριψη από Χανταμπάκη προς τον Αγγελόπουλο, στο 1:46:05 πατώντας εδώ

Πηγή: www.athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όσα δεν ήξερες για τον Γιάννη Σπαλιάρα: Το χαστούκι σε γυναίκα και το σeξ σε νεκροταφείο!

Κορίτσια κρατηθείτε! Δείτε για πρώτη φορά τον κούκλο αδερφό της Σάρας, από το Survivor! Αποκλειστικές φωτογραφίες…

Περνούν ωραία στο Survivor: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν οι διάσημοι όταν κλείνουν οι κάμερες! Φωτογραφίες ντοκουμέντο