Αποκάλυψη! Ο ρόλος του Σάκη Τανιμανίδη στον Σκαϊ μετά το Survivor! Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει;

Αποκάλυψη! Ο ρόλος του Σάκη Τανιμανίδη στον Σκαϊ μετά το Survivor! Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει;
Από την Τίνα Μεσσαροπούλου...

Ο Σάκης Τανιμανίδης αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να παρουσιάσει το «Survivor» του ΣΚΑΪ καθώς, μετά την επιτυχία που σημειώνει, «ανοίγει» πιο εύκολα ο δρόμος για την παραγωγή της νέας εκπομπής που έχει στα σκαριά. Αποκλειστικές πληροφορίες του tv -24.gr θέλουν τον γνωστό παρουσιαστή και τη διευθύντρια προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη να έχουν συμφωνήσει -πριν την αναχώρηση για τον Αγιο Δομίνικο- για μια νέα εκπομπή ταξιδιωτικού περιεχομένου, η οποία προγραμματίζεται να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο του ’17. Διαβάστε παρακάτω..



Και μπορεί εκείνος να βρίσκεται στο «στολίδι» της Καραϊβικής, αλλά η ομάδα του που βρίσκεται στην «Baby Blue Productions» εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς πάνω σ’ αυτό το project, ενώ οι συσκέψεις γίνονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας και δη του Skype. Βέβαια, από τον Φεβρουάριο του ’18 ο παρουσιαστής θα κληθεί να αναχωρήσει πιθανόν για νέο προορισμό για τις ανάγκες του «Survivor 2».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι παππούς της Ελένης Μενεγάκη

Τα απίστευτα σχόλια του «Πρωινού» για το ιδανικό μέγεθος πέους και τα υπονοούμενα για τον Γιώργο Λιάγκα! Σε τρομερή αμηχανία η Φαίη Σκορδά!

Τροχαίο ατύχημα για την 5 μηνών Shaya! Κόλλησε το γκάζι στο αυτοκίνητο… Η σοκαριστική αποκάλυψη