Θυμάστε τους ONE; Δείτε πως είναι και τι κάνουν σήμερα οι τραγουδιστές του συγκροτήματος! Θα πάθετε πλάκα...

Θυμάστε τους ONE; Δείτε πως είναι και τι κάνουν σήμερα οι τραγουδιστές του συγκροτήματος! Θα πάθετε πλάκα...
To 1999 η Ελλάδα γνώρισε το πρώτο της ανδρικό μουσικό γκρουπ. Το όνομά αυτού «One». Τα πέντε αγόρια που «ένωσε» ο Γιώργος Θεοφάνους γνώρισαν τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο κάθε τους single έφτανε στην κορυφή των charts. Διαβάστε παρακάτω...



Οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πάνος Τσερπές, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Δημήτρης Κουτσαβλάκης και Αργύρης Ναστόπουλος είδαν τους «One» να σπάνε το 2003 με την ξαφνική αποχώρηση του πρώτου και την αντικατάστασή του από τον Δήμο Μπέκε.

one-2-500

Μετά από 6 ολοκληρωμένα albums και μία άκρως επιτυχημένη συμμετοχή στη Eurovision, όταν το 2002 εκπροσώπησαν την Κύπρο με το τραγούδι «Gimme» κερδίζοντας την 6η θέση, το γκρουπ διαλύεται το 2004, με την επισημοποίηση του τέλους να έρχεται το 2005.

Έκτοτε, τα 6 αγόρια διατηρούν άψογες σχέσεις και επιδιώκουν να βρίσκονται για τα δικά τους reunions. Το κοινό τους από την άλλη, μέχρι σήμερα εύχεται να ενωθούν ξανά μουσικά, ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει ανέφικτο, καθώς όλοι τους έχουν τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο.

Τι κάνουν και πώς είναι σήμερα τα μέλη του πιο επιτυχημένου boy band που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα;

Πάνος Τσερπές

9

Ο Πάνος βρίσκεται στην Αθήνα. Εξακολουθεί να ασχολείται με τη μουσική, τον έχει, όμως, παράλληλα κερδίσει και η ηθοποιία, αφού έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις, ενώ δουλεύει και ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Κυκλοφόρησαν τα τελευταία του singles με τίτλο «Νομίζεις» και «Τελευταίο θρανίο».

6

7

8

10

Φίλιππος Κωνσταντίνος

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αγόρι αυτό επίσης ασχολήθηκε με την υποκριτική. Αυτόν τον καιρό συμμετέχει στην παράσταση «Ο Χιονάνθρωπός μου» που ανέβηκε στο τέλος Νοεμβρίου στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στη Λευκωσία, ενώ ένα χρόνο πριν τον απολαμβάναμε σε live εμφανίσεις του στο KooKoo Live Music Bar στην Αθήνα.

2

3

4

5

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για έναν από τους δύο «Οne» που διέγραψαν λαμπρή πορεία ακόμη και μετά το τέλος του γκρουπ. Ο Κωνσταντίνος πέρα από το τραγούδι ασχολείται και με τη στιχουργική, έχοντας δώσει πολλά κομμάτια σε άλλους καλλιτέχνες.

16

17

19

20

Δημήτρης Κουτσαβλάκης

30-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα ίχνη του Δημήτρη αγνοούνται. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πέντε, δεν διατηρεί προφίλ στα social media και μπορέσαμε να δούμε πώς είναι σήμερα από φωτογραφίες των reunion των έξι τους.

26

27

28

30-2

Αργύρης Ναστόπουλος

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Αργύρης ασχολείται με τη διοργάνωση μουσικών events και εργάζεται ως DJ στην Αθήνα.

11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Δήμος Μπέκε



Ο δεύτερος frontman μετά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου δικαίως θεωρείται ένας από του επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ελληνικού «The Voice», με τον Αντώνη Ρέμο να τον εντάσσει στην ομάδα του.

Δεν υπάρχει σεζόν που δεν συμμετέχει σε κάποιο μεγάλο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας.



Και κάπου εδώ ας θυμηθούμε το μεγαλύτερο hit τους!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Jennifer Lopez κατέκτησε και πάλι τον ωραιότερο άντρα της showbiz! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο νέος της σύντροφος!

Αυτό είναι έρωτας! Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Χριστίνα Μπόμπα για να είναι κοντά στον Τανιμανίδη! Η κίνηση που της άλλαξε την ζωή…

Η Ζέτα Δούκα μας αποκάλυψε το δώρο που της έκανε ο άντρας της! Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα αγάπης!