Survivor: \"Σφαγή\" των \"Διάσημων\" στο επεισόδιο της Κυριακής! Τι θα συμβεί και θα πλακωθούν μεταξύ τους!

Survivor: \
Είναι από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης αφού τα νούμερα που σημειώνει είναι εξαιρετικά υψηλά. Ο λόγος για το Survivor το οποίο έχει καθηλώσει εκατομμύρια κόσμου. Οι δοκιμασίες όσο πάει και δυσκολεύουν με τους παίκτες να κουράζονται όλο και περισσότερο. Είναι νηστικοί και όταν το έπαθλο είναι φαγητό δίνουν το καλύτερο εαυτό τους και ξεπερνούν τα όρια τους! Μπορεί στην αρχή όλα να ξεκίνησαν με ένα πνεύμα ομαδικότητας αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος, αφού οι αντιζηλίες και οι ίντριγκες έχουν ξεκινήσει από τώρα. Συνέχεια παρακάτω...

 

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor 2017 greece dokimasiewΌλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με πολύ αγωνία το κάθε επεισόδιο. Αυτή την Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έρχεται άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης. Μαύρα σύννεφα έχουν πέσει πάνω από τις δύο ομάδες καθώς οι σχέσεις τους όσο πάει γίνονται και πιο τεταμένες. Η ομάδα των "Διάσημων" και η ομάδα των "Μαχητών" θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας άλλη μια δοκιμασία επάθλου, η οποία θα είναι απίστευτα απαιτητική.

Σχετική εικόναΜετά τα τελευταία γεγονότα και την ήττα των "Διάσημων" και μάλιστα με την ιστορική διαφορά του 10-1 η ψυχολογία τους είναι στο ναδίρ, όπως ήταν αναμενόμενο. Από την μια πλευρά οι "Μαχητές" μετά την νίκη και την ανάσα που πήραν αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους και να πεισμώνουν όλο και περισσότερο. Από την άλλη οι "Διάσημοι" θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να επιστρέψουν και πάλι στο στις ένδοξες μέρες και στις σερί νίκες τους. Όσο για το έπαθλο που περιμένουν πως και πως οι παίκτες θα είναι κάτι που μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναδεί στο παιχνίδι. Όταν δε ο Σάκης Τανιμανίδης το αποκαλύπτει η χαρά των παικτών είναι τεράστια.

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor 2017 greece dokimasiew

Άσχετα από τα αγωνίσματα και τις δυσκολίες οι σχέσεις μεταξύ των παικτών είναι για ακόμη μια φορά τεταμένες αφού οι συμπεριφορές αλλάζουν και οι μάσκες σιγά σιγά αρχίζουν να πέφτουν, μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών και όχι πίσω από τις κάμερες. Οι παίκτες πλέον δεν κοιτάνε την ομαδικότητα και το καλό της ομάδας τους αλλά ο καθένας έχει αρχίσει να κοιτάει τον εαυτό του και χωρίς αναστολές να σχολιάζει κακόβουλα, τις περισσότερες φορές, είτε τους συμπαίκτες του είτε την αντίπαλη ομάδα. Πιο τεταμένα φαίνεται να είναι τα νεύρα των "Διάσημων" μετά την ήττα του 10-1 που δεν καταπίνετε και εύκολα!

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor 2017 greece dokimasiew

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πλακώθηκαν μπροστά σε όλους σε γνωστή ταβέρνα! Τι συνέβη με το ζευγάρι…

Ανατρέπει τα δεδομένα η Πηγή Δεβετζή για το ντόπινγκ! Όλα όσα αποκάλυψε στις κάμερες!

Αποκλειστικό! Η σκληρή απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τον χαρακτηρισμό «μπαρμπέρη» σε Τσολάκη – Παπανώτα: «Κάτι τέτοια κοριτσάκια..»