Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Μανίκα στον Στέλιο Χανταμπάκη: \"Όλα καλά στα εύκολα αλλά όταν...\"

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Μανίκα στον Στέλιο Χανταμπάκη: \
Τις τελευταίες μέρες το όνομά του ακούγεται πολύ. Ο λόγος για τον Γιώργο Μανίκα που δημοσιεύματα τον θέλουν να αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο. Σχετικά με το Survivor ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τις φήμες. Ο Μανίκας είναι από τους φανατικούς τηλεθεατές του παιχνιδιού επιβίωσης και ένας λόγος που συμβάλει σε αυτό είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο παίκτης από την ομάδα των "Διάσημων" είναι κολλητός φίλος του Γιώργου, με τον δεύτερο να του στέλνει μέσω των social media την στήριξή του. Συνέχεια παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μανίκας, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον Στέλιο και για άλλη μια φορά έστειλε την αγάπη του στον καρδιακό του φίλο. Την φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται μαζί συνόδεψε το εξής σχόλιο: "filaraki mou,ola kala sta eukola,otan erxontai ta duskola omws na ksereis oti an kai ligo makria exeis ti polu megali mou THETIKI ENERGEIA k AGAPI opws kai apo olo to kosmo!!!!!de masas.YPOMONI!!!!!POWER!!!". Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο παρουσιαστής - μοντέλο:



filaraki mou,ola kala sta eukola,otan erxontai ta duskola omws na ksereis oti an kai ligo makria exeis ti polu megali mou THETIKI ENERGEIA k AGAPI opws kai apo olo to kosmo!!!!! de masas.YPOMONI!!!!! POWER!!!


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giorgos manikas (@giorgosmanikas) στις





Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πλακώθηκαν μπροστά σε όλους σε γνωστή ταβέρνα! Τι συνέβη με το ζευγάρι…

Ανατρέπει τα δεδομένα η Πηγή Δεβετζή για το ντόπινγκ! Όλα όσα αποκάλυψε στις κάμερες!

Αποκλειστικό! Η σκληρή απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τον χαρακτηρισμό «μπαρμπέρη» σε Τσολάκη – Παπανώτα: «Κάτι τέτοια κοριτσάκια..»