Πρωτοφανές ξέσπασμα για το δημόσιο \"φιλί\" στην Ναταλία Γερμανού! Ο φημολογούμενος σύντροφός της αλλάζει τα δεδομένα!

Πρωτοφανές ξέσπασμα για το δημόσιο \
Είναι ένα μοντέλο που έχει κάνει διεθνή καριέρα. Ο λόγος για τον βοηθό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή "Κάνε Παζάρι", Αλέξη Παππά. Το γοητευτικό μοντέλο μέσα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό people μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού.

Όσο αναφορά την προσωπική του ζωή είπε πως είναι ελεύθερος και ψάχνει για γυναίκα. Όταν κλήθηκε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον ήθελα να έχει σχέση με την Γερμανού είπε χαρακτηριστικά: "Με ενόχλησε γιατί ήταν ψέμα και στηρίχτηκε τόσο καλά, που φάνηκε σαν αλήθεια! Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τότε με έδειχναν να τη φιλώ στο στόμα, ωστόσο δεν ίσχυε. Αν εγώ ήμουν με τη Ναταλία και δεν ήθελα να γίνει γνωστό, υπήρχε περίπτωση να πάω στα μπουζούκια και να τη φιλήσω στο στόμα; Έκαναν το μοντάζ τους τα παιδιά, καλά το έκαναν, είναι η δουλειά τους, αλλά δεν ισχύει". Συνέχεια παρακάτω...

Και συνέχισε λέγοντας: "Η Ναταλία είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη γυναίκα, όμως δεν έχουμε κοινά σαν άνθρωποι που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε σχέση. Είναι φίλη μου, μου έχει σταθεί σε πολλά θέματα. Το ίδιο πιστεύω ότι έχω κάνει και εγώ σαν φίλος για εκείνην. Από εκεί και πέρα με ενόχλησε γιατί το είδε και η μητέρα μου και απόρησε με το γεγονός ότι είδε φωτογραφίες μου με μια γυναίκα στα περιοδικά, από τη στιγμή που δεν της γνώρισα καμία από τις πρώην μου. Πιο πολύ με ενόχλησε που φάνηκε ότι έκρυψα κάτι από την οικογένειά μου, όχι επειδή μας είπαν ζευγάρι με τη Ναταλία."

pappas

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πλακώθηκαν μπροστά σε όλους σε γνωστή ταβέρνα! Τι συνέβη με το ζευγάρι…

Ανατρέπει τα δεδομένα η Πηγή Δεβετζή για το ντόπινγκ! Όλα όσα αποκάλυψε στις κάμερες!

Αποκλειστικό! Η σκληρή απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τον χαρακτηρισμό «μπαρμπέρη» σε Τσολάκη – Παπανώτα: «Κάτι τέτοια κοριτσάκια..»