Την ξεφτίλισαν! Έξαλλοι οι θαυμαστές της Άννας Βίσση για την διαφήμιση της κρέμας! Δείτε τα αιχμηρά σχόλια και τις προσβολές!

Την ξεφτίλισαν! Έξαλλοι οι θαυμαστές της Άννας Βίσση για την διαφήμιση της κρέμας! Δείτε τα αιχμηρά σχόλια και τις προσβολές!
Σήμερα μας έχει απασχολήσει πολύ η διαφήμιση που έκανε η Άννα Βίσση για την Aloe V και το κανάλι του EPSILON. Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό και ομολογουμένως ήταν κάτι που δεν περιμέναμε από την αγαπημένη τραγουδίστρια! Από ότι φάνηκε όσο έκπληκτοι μείναμε εμείς άλλο τόσο έμειναν και οι Fans της Άννας Βίσση οι οποίοι κάτω από το βίντεο της διαφήμισης έκαναν πολλά σχόλια, κυρίως αρνητικά. Oι θαυμαστές της είναι έξαλλοι που έκανε κάτι τέτοιο το οποία χαρακτηρίζουν εξεφτελιστικό για εκείνη.

Δείτε το βίντεο με την διαφήμιση της Άννας και παρακάτω κάποια από τα σχόλια που απέσπασε η επιλογή τη τραγουδίστριας... Συνέχεια παρακάτω...





Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πλακώθηκαν μπροστά σε όλους σε γνωστή ταβέρνα! Τι συνέβη με το ζευγάρι…

Ανατρέπει τα δεδομένα η Πηγή Δεβετζή για το ντόπινγκ! Όλα όσα αποκάλυψε στις κάμερες!

Αποκλειστικό! Η σκληρή απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τον χαρακτηρισμό «μπαρμπέρη» σε Τσολάκη – Παπανώτα: «Κάτι τέτοια κοριτσάκια..»