Αποκάλυψη! Ο Τανιμανίδης αγνώριστος πριν από 13 χρόνια και η πλαστική επέμβαση που τον άλλαξε!

Αποκάλυψη! Ο Τανιμανίδης αγνώριστος πριν από 13 χρόνια και η πλαστική επέμβαση που τον άλλαξε!
Το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης έχει τραβήξει επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, αφού παρουσιάζει το μεγαλύτερο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν είναι άλλο από το Survivor.

Βέβαια έχει μεγάλη απήχηση και στο γυναικείο κοινό, αφού είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Ωστόσο, ίσως να μην καταφέρετε να τον αναγνωρίσετε στις παρακάτω φωτογραφίες! Διαβάστε παρακάτω...

Οι φωτογραφίες από το παρελθόν προέρχονται από την εποχή που ξεκίνησε την πορεία του στην τηλεόραση το 2004. Πριν λοιπόν κάνει το άκρως πετυχημένο World Party και το τωρινό Survivor, ήταν παρουσιαστής στο κανάλι TV 100 της Θεσσαλονίκης. Εκείνη την περίοδο παρουσίαζε την εκπομπή «Αστέρια και λάβαρα», το οποία ήταν ένα παιχνίδι γνώσεων με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τότε συμπαρουσιάστριά του ήταν η Μαριάννα Βαραδίνη.

Οι εικόνες είναι απίστευτες καθώς δεν θυμίζουν σε τίποτα τον κούκλο παρουσιαστή και μοιάζει-λέω εγώ τώρα- σαν να έχει κάνει και κάποιες μικροπλαστικές, όπως στη μύτη ας πούμε! Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοώ:





Πηγή: Athensmagazine

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λιώσαμε από τα γέλια! Η επική τούμπα της Ελεονώρας Μελέτη και τρομερή αντίδρασή της!

Αποκάλυψη! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός χρωστάει 10.000 ευρώ σε σχεδιάστρια και δεν τα δίνει! Πατήστε να δείτε ποια είναι…

Απαράδεκτη επίθεση Παπαδάκη σε τηλεθεατή: «Δείτε τσόντα να…»