Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Κλέλια Πανταζή! Θα πάθετε πλάκα με τον κούκλο σύντροφό της

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Κλέλια Πανταζή! Θα πάθετε πλάκα με τον κούκλο σύντροφό της
Έχουν περάσει 9 ολόκληροι μήνες από εκείνη την μαγευτική στιγμή που τα βλέμματά τους συναντήθηκαν και γοητεύτηκαν ο ένας από τον άλλον.

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος και ο αγαπημένος της Λευτέρης Τσάκαλος, ο οποίος είναι στέλεχος μεγάλης εταιρείας εστίασης, δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι και αυτή τη φορά η ολυμπιονίκης του ανσάλμπ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την όσο γίνεται την προσωπική της ζωή, εξαιτίας πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε παλιότερα στις σχέσεις της λόγω της δημοσιότητας. Διαβάστε παρακάτω...


Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Real, τώρα δείχνει πιο σίγουρη από ποτέ για τον άνδρα που έχει στο πλευρό της και την κάνει να χαμογελά συνέχεια. "Είναι τρυφερός και πολύ ρομαντικός μαζί της. Αυτός ο συνδυασμός έχει εξιτάρει την Κλέλια, η οποία έπειτα από καιρό είναι πάλι πολύ ευτυχισμένη." αναφέρει στην Realnews πολύ στενός φίλος της ολυμπιονίκου στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής.


Στην Κλέλια και τον Λευτέρη αρέσουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Είναι και οι δυο αθλητικοί τύποι, γυμνάζονται σχεδόν καθημερινά και λατρεύουν τις αποδράσεις. Μάλιστα ήδη έκαναν ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου απαθανάτισαν πολλές από τις όμορφες στιγμές, ποζάροντας μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό και σε άλλα εμβληματικά σημεία της ιταλικής πόλης.



Έδειχναν ενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι που είχαν καταφέρει να κάνουν αυτό το σύντομο ταξίδι μόνο για τους δυο τους ώστε να χορτάσουν ο ένας τον άλλον, μακριά από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό βόμβα! Ο Σταρόβας καρφώνει για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τον Αρναούτογλου και λέει ότι…

Ξεφτιλίστηκε on-air! Το αδιανόητο σαρδάμ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που γκρέμισε το πλατό! Πήγε άρον-άρον σε διαφημίσεις…

Τρελά ερωτευμένος ο Άνθιμος Ανανιάδης! Αυτή είναι η κούκλα που του έχει κλέψει την καρδιά