Επιτέλους! Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλά ανοιχτά για την σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι συνέβη τελικά ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές!

Επιτέλους! Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλά ανοιχτά για την σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι συνέβη τελικά ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές!
Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day" μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση που διατηρεί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Κατά καιρούς ακούγονται διάφορα και ο Γιώργος επιτέλους βάζει μια τελεία και αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στις σχέσεις των δυο αντρών.

Συγκεκριμένα ο Μαυρίδης δήλωσε: "Πόσο ενδιαφέρει τον κόσμο αν δυο παρουσιαστές μιλάνε μεταξύ τους; Αυτό είναι τραγικό. Έχω πει πως αποφασίστηκε από όλους κάποια στιγμή ότι έπρεπε να τελειώσει η εκπομπή. Εμένα προσωπικά με κούρασε. Συνέχεια παρακάτω...

Όλοι μαζί αποφασίσαμε ότι πρέπει να δώσουμε ένα τέλος και όλα τα υπόλοιπα που γράφονται νομίζω είναι.. Γιατί να μην μιλάμε; Μιλάμε όπως μιλάνε όλοι οι άνθρωποι". Δείτε όλα όσα δήλωσε στο απόσπασμα που ακολουθεί:



Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Είδηση βόμβα: Έκλεισε επιχείρηση του Κώστα Πηλαδάκη- Όλες οι εξελίξεις

«Έριξε» το Instagram! To βίντεο της Όλγας Πηλιάκη με τον γιο της, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης μάχεται στο Survivor!

Η Τόνια Σωτηροπούλου σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την μητέρα της! Τι λέτε, μοιάζουν;