Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Στο δρόμο: Πρεμιέρα κάνει σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη!

dromos2-682x384
News 14.03.2017 07:48
60 μέρες σ’ ένα βαν! Γειτονιά τους, όλη η Ελλάδα!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βγαίνουν Στο δρόμο. Σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 21:50, βάζουν μπροστά την «Κονσέρβα», το βαν που ανακατασκεύασαν για να γίνει το νέο τους σπίτι, και ξεκινούν να εκπληρώνουν τις πιο τρελές επιθυμίες! Διαβάστε παρακάτω...

Στο δρόμο

Η πορεία της «Κονσέρβας» δεν είναι καθορισμένη. Τη διαδρομή, τη χαράζει κάθε φορά η επιθυμία των Γιώργηδων αλλά και των ανθρώπων που γνωρίζουν ή συναντούν στο δρόμο τους.

Αγωνία, συγκίνηση, ενθουσιασμός, απογοήτευση, γέλιο αλλά και η χαρά της εμπειρίας. Οι επιθυμίες καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων και καταστάσεων.

Στο δρόμο

Ποιος από τους τρεις θα βουτήξει στα παγωμένα νερά του ποταμού Ενιπέα, μέσα στο καταχείμωνο;

Εργένηδες και οι δύο. Αποφασίζουν να ζήσουν το μυστήριο του γάμου με το δικό τους τρελό τρόπο. Βάζουν τα καλά τους και προσπαθούν να εισβάλλουν ακάλεστοι σε γάμο στην Καβάλα. Θα τα καταφέρουν;

Στο δρόμο

Πώς γίνεσαι δωρητής οργάνων, αναρωτιέται ο Γιώργος Μαυρίδης. Την απάντηση δίνει ο Βασίλης Κορώνας που μοιράζεται μαζί τους, τη δική του εμπειρία ζωής πριν και μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς. Οι Γιώργηδες του το ανταποδίδουν κάνοντας πραγματικότητα την πιο τρελή του επιθυμία!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι από τους «Μαχητές» για αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Μετά τους τσαμπουκάδες οι υποκριτικές συγνώμες Χανταμπάκη, Αγγελόπουλου που δεν έπεισαν κανέναν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία στους «Μαχητές; Δεν θα το πιστεύετε… (ΒΙΝΤΕΟ)

Share