Η Κατερίνα Καινούργιου \"καρφώνει\" την Μαρειέττα Χρουσαλλά: \"Δεν έχει προτάσεις για να κάνει τηλεόραση, γιατί...\"

Η Κατερίνα Καινούργιου \
Στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά η οποί μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Δεν μου έχει γίνει πρόταση...».

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε έσταξε το φαρμάκι της, πέταξε τα καρφάκια της και σχολίασε το γεγονός ότι η Μαριέττα δεν έχει προτάσεις για να κάνει τηλεόραση: Διαβάστε παρακάτω...

«Με τη Μαριέττα ήμασταν στην ίδια σχολή, είναι λίγο μεγαλύτερη από εμένα... και τη θυμάμαι και στο Πανεπιστήμιο που είχε βγει σταρ Ελλάς... σπούδαζε πάρα πολλές ώρες και έχει περάσει δύσκολα και έχει δουλέψει... Το εντυπωσιακό είναι δεν της έγιναν προτάσεις γιατί θεωρώ αυτό με το Αβέρωφ στοίχισε στην καριέρα της γιατί ο κόσμος τότε είχε μία επιθετικότητα...Τότε είχε δεχθεί τέτοια επίθεση που δύσκολα τότε θα την έπαιρνε κάποιο στέλεχος καναλιού τη Μαριέττα... είχε πάει και στο νοσοκομείο από τη στεναχώρια της. Είχε φάει τέτοιο κράξιμο! Εμένα μου αρέσει πολύ η Μαριέττα», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια! Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θα ζήσουμε εποχές Παπαρίζου: Απόλυτο φαβορί για την Eurovision η Ελλάδα! Σε τι θέση την δίνουν οι στοιχηματικές;

Μπράβο της! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Καλομοίρα στα παιδιά της παρόλο που δεν έχουν πάει ακόμη παιδικό!

Αποκλειστικό! Ειρήνη Αϊνατζιόγλου: Το ειδύλλιο Ειρήνης – μισθοφόρου, τα καρφιά στον Ορέστη Τσανγκ για την αδερφή της και η αλήθεια για τον χαρακτήρα του Αγγελόπουλου! (Βίντεο)