Η απίστευτη μεταμόρφωση της Κατερίνας Μουτσάτσου μετά τη γέννηση του γιου της! Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε...

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Κατερίνας Μουτσάτσου μετά τη γέννηση του γιου της! Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε...
Πριν από δύο μήνες η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Μουτσάτσου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους και η Κατερίνα δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες του στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Αυτή τη φορά πόσταρε μία φωτογραφία όπου με τους δύο άντρες της κάνει βόλτα και ο μπαμπάς ταΐζει το μωράκι... Ο μπαμπάς κρατά το μπιμπερό και ο μικρούλης πίνει το γάλα ενώ ο Charles πίνει καφεδάκι! Η τρισευτυχισμένη μαμά απαθανάτισε τη συγκεκριμένη στιγμή και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους! Διαβάστε παρακάτω...

Στην εν λόγω φωτογραφία, εκτός από τα προφανή, βλέπουμε επίσης και την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού η οποία είναι μια κούκλα! Έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και γενικά μπορούμε να πούμε πως η ευτυχία της πάει πολύ! Σε ποιον δεν πάει άλλωστε...Εσάς πως σας φαίνεται; Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θα ζήσουμε εποχές Παπαρίζου: Απόλυτο φαβορί για την Eurovision η Ελλάδα! Σε τι θέση την δίνουν οι στοιχηματικές;

Μπράβο της! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Καλομοίρα στα παιδιά της παρόλο που δεν έχουν πάει ακόμη παιδικό!

Αποκλειστικό! Ειρήνη Αϊνατζιόγλου: Το ειδύλλιο Ειρήνης – μισθοφόρου, τα καρφιά στον Ορέστη Τσανγκ για την αδερφή της και η αλήθεια για τον χαρακτήρα του Αγγελόπουλου! (Βίντεο)
TAGS