Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την ρήξη στην σχέση του με την Χρηστίδου όταν απέβαλε...

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την ρήξη στην σχέση του με την Χρηστίδου όταν απέβαλε...
Είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο κόσμος θέλει συνεχώς να μαθαίνει γι'αυτούς... Ο λόγος για τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου. Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον για ένα άσχημο δυστυχώς συμβάν, το οποίο ήταν η αποβολή του τρίτου τους παιδιού...



Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μίλησε στο youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με αυτό το συμβάν αλλά και κατά πόσο επηρέασε αυτό την σχέση τους: "Ήταν από εκείνες τις στιγμές της ζωής μας που φάνηκε πόσο ουσιαστική και δυνατή είναι η σχέση μας. Τόσο δύσκολες στιγμές συνήθως χωρίζουν ή ενώνουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια. Εμάς το τραγικό αυτό γεγονός, όπως είναι η αποβολή, ναι δημιούργησε ένταση και μεγάλη στενοχώρια, όμως ενωμένοι και κοιτάζοντας μπροστά με αισιοδοξία το ξεπεράσαμε.", είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε: "Καθόλου και δεν φοβόμαστε, θέλουμε ακόμα ένα παιδί.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Επιγραφή με το όνομα του Γιώργου Λιάγκα! Δεν φαντάζεστε που βρήκε γραμμένο το όνομά του ο παρουσιαστής…


Φωτογραφίες-Ντοκουμέντο! Ο Σάκης Τανιμανίδης μας «πρόδωσε» τι κάνουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» λίγο πριν το αγώνισμα!


Αποκλειστικό! Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για την… πραγματική σχέση με την Μενεγάκη που μας σόκαρε: «Με την Ελένη ποτέ δεν…»