Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου για τις ατυχίες που είχε στην προσπάθειά της για δεύτερο παιδί: \"Δεν είναι εύκολο να κάνω άλλο παιδί γιατί...\"

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου για τις ατυχίες που είχε στην προσπάθειά της για δεύτερο παιδί: \
Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε σήμερα η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η κόρη της της ζητάει αδερφάκι!

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως της έχουν συμβεί κάποιες ατυχίες σχετικά με αυτό το θέμα, την απόκτηση δηλαδή δεύτερου παιδιού! Διαβάστε παρακάτω...

«Τώρα πια ζητάει επίμονα αδερφάκι. Όταν αποφασίζεις να κάνεις παιδί, κάνεις σχέδια και ο θεός γελάει! Και ατυχιούλες συμβαίνουν. Τώρα από δω και πέρα είμαστε πιο χαλαροί και όταν έρθει, καλοδεχούμενο εννοείται ότι θα είναι... Όταν είπαμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε δεύτερο παιδί δεν ήταν εύκολα τα πράγματα και χωρίς πρόγραμμα...», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Το έπαθλο θα κάνει τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα – Δεν φαντάζεστε τι είναι… Τι θα δούμε σήμερα;(Βίντεο)

Τι είδαμε στο Survivor: Τα δάκρυα της Ειρήνης Κολιδά, το φλερτ της Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο και το…γελοίο έπαθλο! (Βίντεο)

Η επίσημη ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά για το…πέμπτο «παιδί» του!