Η αποκάλυψη του Γουίλι Καλβουρτζή για το παρασκήνιο του καυγά με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

Η αποκάλυψη του Γουίλι Καλβουρτζή για το παρασκήνιο του καυγά με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον πρώτο καυγά που έριξε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor, με τον Γουίλι Καλβουρτζή μία μέρα αφότου είχε μπει στο παιχνίδι...

Ο Γούιλι λοιπόν, μετά την αποχώρηση του από το Survivor, μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και αποκάλυψε τα πάντα για αυτόν τον καυγά αλλά και το παρασκήνιο που δεν έδειξαν οι κάμερες...Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στο κομμάτι με τον καυγά δεν έδειξαν όλο το περιστατικό από την αρχή για να καταλάβει ο κόσμος ξεκάθαρα τι συμβαίνει... "Κοίτα αυτό με τον καυγά με τον Χανταμπάκη έχει ιστορία από πίσω.. Εγώ όταν μπήκα στο παιχνίδι, μου είπαν τα παιδιά να αγωνιστώ με τον Χανταμπάκη που είναι πολύ δυνατός παίκτης και επειδή εγώ ήμουν ξεκούραστος, θεώρησαν ότι ήταν καλύτερο να αγωνιστώ εγώ... Όταν παίξαμε το παιχνίδι λοιπόν εγώ τον κέρδισα και είπα στην ομάδα μου "Τι Στέλιος και μαλακίες; Εγώ τον κέρδισα" και ένας από την ομάδα των Διασημων μου είπε, "Καλά κάτσε να πεινάσεις μία εβδομάδα και βλέπουμε!"... Αυτό που είπα εγώ για τον Στέλιο το άκουσε ο Σπαλιάρας και πήγε και του το κάρφωσε. Εεε και ο άλλος έγινε έξαλλος!"- Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Μένια Αναγνωστοπούλου: Η αδερφή του Κώστα «μισθοφόρου» από το Survivor για πρώτη φορά αποκαλύπτει: «Η παραγωγή έχει αδικήσει τον αδερφό μου!»

Σοκαριστική αποκάλυψη για το Survivor και την απάνθρωπη συμπεριφορά των Μαχητών: «Πέταξαν τον Πάνο από την καλύβα με τις κλωτσιές…»

Φλερτ στο Survivor: Έρωτας ανάμεσα σε παίκτρια των «Μαχητών» με έναν από τους «Διάσημους»-Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι!