Χαμός στο Πρωινό! \"Τσακώθηκαν\" on air για τη μπηχτή της Μαγγίρα στη Μανωλίδου: \"Αυτό που έκανε είναι ανήθικο...\"

Χαμός στο Πρωινό! \
Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα…

Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζαμε πως η ηθοποιός είναι στα μαχαίρια με την Μανωλίδου μιας και η ίδια η Ευγενία είχε πάει καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και είχε πει πως είναι τσακωμένες και πως την κατηγορούσε…Διαβάστε παρακάτω...

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε μία αφοπλιστική συνέντευξη που έδωσε στο Youweekly.gr, άλλαξε τα δεδομένα, και κάρφωσε την Ευγενία Μανωλίδου για την ψεύτικη τακτική της…

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Είχε βγει η Μανωλίδου στην Τατιάνα και είχε πει ότι την κατηγορούσα. Πήγα και την έπιασα και της είπα: «Τι αρνητικά πράγματα έχω πει για σένα;» Και μου απαντάει: «Κουκουβάουνες! Ίντριγκα δεν θέλουν τα κανάλια; Αυτό θα τους δώσω». Την παραδέχτηκα, γιατί ξέρει και παίζει το παιχνίδι τους. Επιλογή της, εγώ δεν θα το έκανα.» (Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της)

Αυτή την συνέντευξη σχολίασαν σήμερα και στο Πρωινό και έγινε ένας κακός χαμός με τον Κώστα Τσουρό να "φωνάζει" και να λέει πως δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε και δεν έπρεπε να το πει από τη στιγμή που δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Η Φαίη από την άλλη υποστήριζε πως δεν την ενόχλησε! Δείτε την ένταση που δημιουργήθηκε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ποια Θάνου; Δείτε τη νέα σύντροφο του Αλέξανδρου Παρθένη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο…

Σοκαριστική αποκάλυψη για το Survivor και την απάνθρωπη συμπεριφορά των Μαχητών: «Πέταξαν τον Πάνο από την καλύβα με τις κλωτσιές…»

Φλερτ στο Survivor: Έρωτας ανάμεσα σε παίκτρια των «Μαχητών» με έναν από τους «Διάσημους»-Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι!