Η κίνηση ματ της Άννας Βίσση για το \"τρολάρισμα\" που δέχτηκε για την διαφήμιση και η απάντησή της στους επικριτές της!

Η κίνηση ματ της Άννας Βίσση για το \
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και το τρολάρισμα που "έφαγε" άλλαξαν τα πλάνα του...

Με καινούργιο σποτ, ιδιαίτερα προσεγμένο και πιο ακριβό θα επιστρέψει λίαν συντόμως η Άννα Βίσση, διαφημίζοντας και πάλι τον βιολογικό χυμό αλόης που προωθείται γενικότερα μέσα από τη συχνότητα του καναλιού Ε. Διαβάστε παρακάτω...

Ύστερα από την έντονη δυσαρέσκεια των θαυμαστών της, που μεταφράστηκε σε δεκάδες απογοητευτικά tweets τα οποία κατέκλυσαν το διαδίκτυο, η τραγουδίστρια ζήτησε να αποσυρθεί από το διαδίκτυο η διάρκειας 43 δευτερολέπτων διαφήμιση που έγινε talk of the town, την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι, ύστερα από συνάντηση που είχε η Άννα με τους συνεργάτες της και λίγο προτού βγει στον αέρα το Star Academy όπου θα συμμετάσχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής, αποφασίστηκε να γυριστεί ένα καινούργιο σποτ που θα αρμόζει αυτή τη φορά στο προφίλ της σταρ και θα καλύπτει και την αισθητική των fans της!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της Αρλέτα! Μηνύματα αισιοδοξίας από τους γιατρούς…

Απίστευτο! Η συγκίνηση του μπαμπά της Ελισάβετ από το Survivor μπροστά στην κάμερα και τα «καρφιά» στον Ορέστη Τσανγκ! Τι αποκάλυψε; (Βίντεο)

Θρήνος! Μόλις πέθανε η Βιργινία Λεούση…