\"Έκραξαν\" τον Στέλιο Χανταμπάκη στο Happy Day: \"Σας κάνει αυτός για μοντέλο;\"-Γιατί κατακεραύνωσαν τον παίκτη του Survivor;

\
Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές!

Καθημερινά οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έχουν αφιερώσει λίγο χρόνο για να σχολιάζουν τα όσα γίνονται στο reality show του Σκάι! Διαβάστε παρακάτω...


Η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή λοιπόν σήμερα, σχολίασε τους παίκτες του survivor και ανέφεραν ποιους θεωρούν πιο σέξι.




Ο Κώστας Φραγκολιάς ζήτησε από τις 4.000 γυναίκες που κοιμήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας να τον ψηφίσουν ως τον πιο σέξι παίκτη του survivor, η Ελένη Τσολάκη τόνισε πως ο Μπο κερδίζει τις γυναίκες με τον χαρακτήρα του.

«Ο Χανταμπάκης σας κάνει για μοντέλο; Και εγώ να δηλώσω τότε... Όταν δεν ήταν ταλαιπωρημένος είχε άλλο σώμα... Ο Σπαλιάρας κοντεύει 50 χρονών» είπε και η Σταματίνα είχε όμως αντίθετη άποψη, ενώ ο Φραγκολιάς τόνισε ότι είναι ένα χρόνο μικρότερός του! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:




Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άνευ προηγουμένου! Το δημόσιο ξέσπασμα της Μάρως Λύτρα για την σχέση της με τον Bo από το «Survivor»: «Θα πάρω τον δρόμο της δικαιοσύνης!»

Αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε με ποια παίκτρια από την ομάδα του Μαραβέγια στο «The Voice» είχε σχέση ο Μάριος από το Survivor!

Δεν θα τις ξεχωρίσεις! Η Ιωάννα Πηλιχού μας συστήνει για πρώτη φορά τη μαμά της! Εσείς τι λέτε, μοιάζουν;