Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής και θρύλος της ροκ

Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής και θρύλος της ροκ
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, ο θρύλος του rock ’n’ roll, Chuck Berry, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Πολιτείας του Μιζούρι.
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της 70ετούς καριέρας του έδωσε στην ανθρωπότητα δεκάδες μουσικά "διαμάντια", μεταξύ των οποίων το "Roll Over Beethoven" και το "Johnny B Goode".

O Chuck Berry, είχε καταταχθεί από το περιοδικό Rolling Stone στην 6η θέση ανάμεσα στους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών, ενώ, από το ίδιο περιοδικό, κατατάχθηκε στην 5η θέση ανάμεσα στους καλύτερους μουσικούς όλων των εποχών. Διαβάστε παρακάτω...



Από τη φυλακή στην καταξίωση
Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1926 στο Σεντ Λούις του Μιζούρι και ήταν το 4ο παιδί της οικογένειάς του, από τα 6 συνολικά. Ο πατέρας του ήταν ιερέας σε εκκλησία Βαπτιστών, ενώ η μητέρα του ήταν διευθύντρια σχολείου. Το 1944, ο Μπέρι συνελήφθη για ληστεία που διέπραξε στο Κάνσας Σίτι.



Όταν αποφυλακίστηκε το 1947, στα 21α γενέθλιά του, παντρεύτηκε τη Θαμέτα Σαγκς και απέκτησε μια κόρη μαζί της. Η συνέχεια στο athensmagazine.gr

Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζουν Βαρδινογιάννης – Αλοιμόνου! Στα δικαστήρια το ζευγάρι….

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την τηλεόραση: «Αποφάσισα να σταματήσω…»

Survivor: «Τηλεκανιβαλισμός το μυστικό της επιτυχίας!» – Ότι χειρότερο σε κριτική, έχει γραφτεί για το παιχνίδι του Σκαι (Βίντεο)