Πέφτουν οι μάσκες στο αποψινό Survivor! Οι διάσημοι \"πετούν έξω\" από την ομάδα τον Γιώργο Αγγελόπουλο! (Βίντεο)

Πέφτουν οι μάσκες στο αποψινό Survivor! Οι διάσημοι \
Είναι ένα από τα πιο καθηλωτικά παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό αποδεικνύει και από τα νούμερα τηλεθέασης που είναι πολύ υψηλά. Ο λόγος για το αγαπημένο μας παιχνίδι επιβίωσης το οποία σε κάθε του επεισόδιο καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το κοινό το αγαπάει πολύ και μέσα από τις δυο ομάδες αυτή των «Μαχητών» και αυτή των «Διάσημων», παρακολουθούν καθημερινά πολλές ίντριγκες και αρκετά ξεσπάσματα. Κάθε μέρα σίγουρα κάποιος θα τσακωθεί με συμπαίκτη του ή με παίκτη άλλης ομάδας. Το πρόβλημα όμως στο σημερινό επεισόδιο φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μεταφέρθηκε στην ομάδα των «Διάσημων» καθώς στην αρχή ήταν στους «Μαχητές». Συνέχεια παρακάτω…

Όπως θα δούμε, μάλλον ο καυγάς του Γιώργου με τον Στέλιο Χανταμπάκη δεν είναι ο μόνος. Ένας πραγματικός χαμός θα εξελιχθεί σήμερα στα μάτια των τηλεθεατών σε ένα πολύ ανατρεπτικό επεισόδιο. Η αρχή θα γίνει από την αθλητικογράφο Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία των κατηγόρησε μπροστά στις κάμερες, ότι είναι ο λόγος που υπάρχουν εντάσεις στην ομάδα. Προφανώς όπως καταλαβαίνετε δεν έμειναν εκεί τα πράγματα αφού μετά πήραν σειρά.. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.