Τζίνα Αλιμόνου: Το κορίτσι που σέρνει στα δικαστήρια την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Το δικαστήριο με τον Παύλο, τα γυμνά, τα καλλιστεία και οι άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Τζίνα Αλιμόνου: Το κορίτσι που σέρνει στα δικαστήρια την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Το δικαστήριο με τον Παύλο, τα γυμνά, τα καλλιστεία και οι άγνωστες πτυχές της ζωής της!
Σήμερα μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, όχι και τόσο φιλικά όμως. Ο επιχειρηματίας θέλει να πάρει τα παιδιά του να μείνουν μόνιμα στην Αμερική και για αυτό κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στην σύζυγό του. Το ζευγάρι είναι στα μαχαίρια και επέλεξε μια άδεια αίθουσα του δικαστηρίου για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Τζίνα παραβρέθηκε στο δικαστήριο ενώ τον Παύλο εκπροσωπούσαν αρκετοί δικηγόροι γιατί ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο εξωτερικό. Οι συνθήκες του διαζυγίου τους όπως φαίνεται δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου φιλικές. Ποια είναι όμως πραγματικά η Τζίνα Αλιμόνου που σέρνει την οικογένεια Βαρδινογιάννη στα δικαστήρια; Συνέχεια παρακάτω...

Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή. Η Τζίνα Αλιμόνου είναι γεννημένη στις 7 Νοεμβρίου του 1972, στην Σπάρτη. Η ηθοποιός και μοντέλο έζησε εκεί μέχρι και τα 5 της χρόνια μαζί με την οικογένειά της. Τελείωσε το σχολείο, σπούδασε στο τμήμα Ιστορία της Τέχνης στο Ecole du Louvre αλλά παράλληλα κυνήγησε και την ηθοποιία με κάποια σεμινάρια.

Τελικά όμως έγινε πρώτα μοντέλο και μετά ηθοποιός. Κατάφερε με την συμμετοχή της στα καλλιστεία να πάρει τον τίτλο "Top Model of the World" και να ανοίξει πολλές πόρτες για μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του Πέτρου Φιλιππίδη "Κλειδί". Από εκεί και πέρα συνέχισε έχοντας μια ανοδική πορεία. Ακολούθησαν "Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη", η "Μαρία η άσχημη" και πολλές θεατρικές παραστάσεις. Συνέχεια παρακάτω...

Στην πρώτη της πασαρέλα ήταν μόλις 17 ετών και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις. Στα καλλιστεία του 1989 ήταν μικρή και άπειρη αλλά αυτό δεν την πτόησε. Είχε τον αέρα των top models του εξωτερικού και μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα πάνω της. Για να το διαπιστώσετε και οι ίδιο δείτε την στο ακόλουθο βίντεο...



Δεν αρκέστηκε μόνο στα καλλιστεία και στις πασαρέλες αλλά έκανε και τρομερά αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις. Την δεκαετία του '90 αποκάλυψε την πιο σέξι πλευρά του εαυτού της με μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση στην οποία δεν θα μπορούσε να αντισταθεί κανένας άντρας. Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...



Το 2006, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Παύλο Βαρδινογιάννη και μαζί του το 2009 απέκτησε μια κόρη, το πρώτο τους παιδί. Μετά ακολούθησαν και τα τρίδυμα που μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο την οικογένειά τους. Λένε πως οι ισχυροί άντρες θέλουν και ισχυρές γυναίκες δίπλα τους. Όντως ισχύει!Αποτέλεσμα εικόνας για τζινα αλιμονου νυφη Αλλά για να είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη πρέπει να στηρίζεται στις δικές της πλάτες και όχι στου αγαπημένου της. Η Τζίνα είναι το παράδειγμα αυτής της γυναίκας. Στηρίχθηκε μόνο στο δικό της επίθετο και κατάφερε να κάνει πολλά. Όταν παντρεύτηκαν τα περιοδικά έγραφαν πως η Τζίνα είναι η νέα πριγκίπισσα της Αθήνας και η σύγχρονη Σταχτοπούτα. Αποτέλεσμα εικόνας για τζινα αλιμονου νυφηΗ ηθοποιός και μοντέλο όμως σιχαινόταν αυτές τις ταμπέλες και σε συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Σταχτοπούτα δεν υπήρξα ποτέ και σίγουρα δεν μεγάλωσα στις στάχτες. Πέρασα υπέροχα παιδικά και εφηβικά χρόνια στην Καλαμάτα, όπου ζούσα με την οικογένειά μου. Ήταν μια "κανονική", αστική οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν έμπορος και φρόντιζε να μη λείπει τίποτα σε μένα και τις αδελφές μου".

Αποτέλεσμα εικόνας για τζινα αλιμονου νυφικο

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζουν Βαρδινογιάννης – Αλοιμόνου! Στα δικαστήρια το ζευγάρι….

Βόμβα στην ΕΡΤ: Σκάνδαλο με σεξουαλική παρενόχληση – Η καταγγελία που έχει φέρει σεισμό – Τι απαντά η διοίκηση;

Ανατριχιαστικό! Η συγκλονιστική περιγραφή της κόρης του Ανδρέα Βγενόπουλου για το πως βρήκε τον πατέρα της νεκρό: «Ήταν παγωμένος στον καναπέ και…»