Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τον έδωσε στεγνά! Η Κατερίνα Καινούργιου "κάρφωσε" Έλληνα τραγουδιστή για την συμπεριφορά του: "Έκλεισε τα μικρόφωνα και..."

εργρ
News 20.03.2017 16:41

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε καφέ να στα πω" ήταν ο Θάνος Καλλίρης και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για την κατάσταση που επικρατεί στα νυχτερινά κέντρα αλλά και τις στιγμές που τα πράγματα με τον ήχο και τα φώτα δεν πάνε και πολύ καλά.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής μίλησε για τις εποχές που δεν ήταν πρώτο όνομα και σχεδόν τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά. Αποκάλυψε μάλιστα πως σε πολλούς καλλιτέχνες, δευτερότριτα ονόματα, τα μικρόφωνα είναι πολύ χαμηλωμένα για να μην ακούγονται και πολύ. Συνέχεια παρακάτω...

Ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Βεβαίως και ισχύει ότι χαμηλώνουν τα μικρόφωνα. Έχω τύχει σε περιπτώσεις που είχα βγει ας πούμε και δεν ήταν μόνο το μικρόφωνο, ήταν όλα πολύ πιο χαμηλά. Δεν λειτουργούσαν ούτε τα φώτα. Μου είπαν ότι όλα τα φώτα και αυτά ήταν μόνο για την φίρμα, το πρώτο όνομα. Σοκαρίστηκα λίγο. Είχαμε 30 φωτορυθμικά και λειτουργούσαν τα 2".

Η ξανθιά παρουσιάστρια είπε την γνώμη της και αποκάλυψε μια δική της προσωπική εμπειρία. Συγκεκριμένα είπε: "Ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής και μεγάλο όνομα σε πίστα, αλλάζει τα πάντα. Χαμηλώνει τα μικρόφωνα στους άλλους τραγουδιστές και τους αλλάζει τα φώτα. Εγώ σας μιλάω για έναν top τραγουδιστή, ο οποίος δεν έχει ανάγκη να το κάνει αυτό γιατί δουλεύει με πολύ κατώτερα ονόματα από εκείνον. Ακόμα και τον εξαερισμό κλείνει. Κάνει τα τέρατα". Τώρα σε ποιον ακριβώς αναφέρετε η Κατερίνα Καινούργιου δεν καταλάβαμε αν και κάπου πήγε το μυαλό της. Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε αλλά είναι όντως πασίγνωστος και μεγάλο όνομα στις Αθηναϊκές πίστες. Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα που ακολουθεί...Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Τι έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι της για να γλιτώσει χρήματα και το μετάνιωσε; «Μην το κάνετε κι εσείς…»

Η παρατήρηση του Άγγελου Λάτσιου στην Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έβλεπαν Survivor! Τι έκανε η παρουσιάστρια και τον έκανε να τρομάξει;

Αποκάλυψη – βόμβα: Αυτός είναι ο γνωστός Έλληνας γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη!

 

Share