Το δημόσιο ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα για την επίθεση στην Βίσση για το \"Star Academy\" και την διαφήμιση της κρέμας: \"Μιλάτε για μια εργαζόμενη γυναίκα που...\"

Το δημόσιο ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα για την επίθεση στην Βίσση για το \


Τις τελευταίες μέρες όλοι σχολιάζουν την πρεμιέρα του "Star Academy". Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν την κριτική τους, άλλες φορές με ευγένεια και άλλες όχι. Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο που έκανε η Έλενα Ακρίτα όχι για την πρεμιέρα αλλά για την Άννα Βίσση.

Η δημοσιογράφος με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολίασε την δημοφιλή τραγουδίστρια με λόγια που δεν περιμέναμε. Συνέχεια παρακάτω...

Με ένα αίσθημα οργής και εκνευρισμού έγραψε χαρακτηριστικά: "Δεν γνωρίζω την κ. Άννα Βίσση. Όμως την φτήνια, την χυδαιότητα, τον ηλικιακό ρατσισμό κειμένων και σχολίων δεν τα χρεώνεται εκείνη. Τα χρεώνονται όσοι τα γράφουνε. Έλα για ήρεμα λίγο εσείς οι διανοούμενοι του Κοέλιο που μιλάτε για τον ‘ξεπεσμό’ μιας σκληρά εργαζόμενης γυναίκας. Αντί να ντρέπεστε εσείς που τα γράφετε, ντρεπόμαστε εμείς που σας διαβάζουμε". Δείτε την ανάρτησή της...






Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

«Η Ρίτα Σακελλαρίου ερχόταν μόνο με την ρόμπα της στο καμαρίνι μου και…» – Διάσημος τραγουδιστής αποκαλύπτει την σχέση του με την αείμνηστη τραγουδίστρια!

Η νέα φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα από τον Άγιο Δομίνικο! Μοιράστηκε μαζί μας το πρωινό που τρώει! Απλά δεν φαντάζεστε!

Τον έδωσε στεγνά! Η Κατερίνα Καινούργιου «κάρφωσε» Έλληνα τραγουδιστή για την συμπεριφορά του: «Έκλεισε τα μικρόφωνα και…»