Το καυστικό σχόλιο και η ειρωνεία του Λευτέρη Πετρούνια στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα! Η απάντηση μέσω Facebook που δεν περιμέναμε!

Το καυστικό σχόλιο και η ειρωνεία του Λευτέρη Πετρούνια στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα! Η απάντηση μέσω Facebook που δεν περιμέναμε!
Είναι από τους αθλητές που συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους σε διεθνής αγώνες! Ο λόγος για τον Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος κατάφερε για άλλη μια φορά να κατακτήσει το Χρυσό Μετάλλιο στους κρίκους. Αυτή την φορά όμως ήταν στο Μπακού.

Τα social media πήραν φωτιά από απλούς ανθρώπους που τους έστελναν τα θερμά συγχαρητήρια και την αγάπη τους. Είδαμε όμως και ένα σχόλιο που μας άφησε άφωνους. Συνέχεια παρακάτω...

Ποιος είπε μπράβο στον Λευτέρη; Ο Αλέξης Τσίπρας. Ναι ναι καλά διαβάσατε, ο πρωθυπουργός της χώρας μας. Ο πρωθυπουργός ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πρωταθλητή στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε το εξής σχόλιο: "Ακόμα μία διάκριση από τον Λευτέρη Πετρούνια που συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές. Συγχαρητήρια Eleftherios Petrounias για το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης!"



Το περίεργο δεν είναι αυτό! Το περίεργο είναι ότι ο πρωταθλητής σχολίασε την εν λόγο ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ευχαριστώ πολύ , το ενδιαφέρον σας με τιμά. Πιστέψτε με ότι εάν μας βοηθήσετε περισσότερο (γνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών) θα καμαρώσετε πολλούς περισσότερους". Η ειρωνεία του Λευτέρη ήταν εμφανής!

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

«Πάντα σε έλεγα κρυ@κ@λη»! Η απίστευτη προσβολή στην Ελένη Μενεγάκη από συνεργάτη της! (Βίντεο)

Σπάνιο ντοκουμέντο! Πως ήταν η -πλέον- Μαρί Κωσταντάτου στα 22 της χρόνια… Έχει αλλάξει από τότε; Τι λέτε;

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία από τον καναπέ του σπιτιού της και το αισιόδοξο μήνυμα αγάπης!