Ο Σάκης Τανιμανίδης θα κάνει το τραπέζι στην αγαπημένη του στον Άγιο Δομίνικο! Δείτε τι αγόρασε από το super market...

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα κάνει το τραπέζι στην αγαπημένη του στον Άγιο Δομίνικο! Δείτε τι αγόρασε από το super market...
Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και απ'ότι φαίνεται έχει εγκληματιστεί για τα καλά στο "κλίμα" του νησιού!

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα έχει κοντά του και την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία δίνει μια νότα χαράς στην καθημερινότητά του στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής. Διαβάστε παρακάτω...

Ο παρουσιαστής όμως δεν την αφήνει παραπονεμένη μιας και όπως πήγε στο super market για να κάνεις τις αγορές του και-γιατί όχι-να της κάνει και το τραπέζι!

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν αφήνει παραπονεμένους ούτε τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις στα social media.

Ο «mr Survivor» πήγε στο super market για να κάνεις τις αγορές του και δημοσίευσε στα Instagram Stories του ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να ψωνίζει... καρότα. Μα καλά, καρότα θα την ταΐσει την Χριστινούλα του; Δείτε τις αναρτήσεις του παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λαχταριστό! Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας δείχνει το πρώτο πρωινό που απολαμβάνει με την νεογέννητη κορούλα της- Δείτε την ανάρτησή της!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Ο καυγάς Αγγελόπουλου, Σπαλιάρα με Ευρυδίκη Βαλανάνη που δεν έδειξαν οι κάμερες! Χαμός στο Survivor…

Έσκασε τώρα! Κόβουν την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από τον Ant1!