Το \"κράξιμο\" της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Σκάι και το ξέσπασμά της για την συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Το \
Τόσο καιρό σας λέγαμε πως το Survivor έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στον καναπέ του και δεν κουνιέται κανείς κάθε φορά που προβάλλεται νέο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο, τώρα ειδικά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε ως υποψήφιο για αποχώρηση από το reality show τον Ντάνο, εκεί να δεις τι γίνεται!

Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν φτάσει στα ύψη αλλά οι αντιδράσεις και τα σχόλια που προκάλεσε όλο αυτό δεν έχουν τελειωμό! Διαβάστε παρακάτω...

Μετά λοιπόν την Ρούλα Κορομηλά και την Ναταλία Γερμανού, που σχολίασαν αρνητικά την ψήφο της αθλητικογράφου, σειρά πήρε το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας με τους συνεργάτες της το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αναφερόμενη στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είπε: «Εμένα ξέρεις τι δεν μου άρεσε στην Ευρυδίκη. Δεν μου άρεσε το ύφος της. Δηλαδή του μίλαγε με μια ειρωνεία, εν τω μεταξύ αυτό το είσαι ατομιστής. Κάτι διατυπώσεις…», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα συζήτησαν στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Η διπροσωπία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το φιλί του Ιούδα, ο καυγάς των «Διάσημων» και η μεγάλη ήττα!

Survivor αποκλειστικό: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο! Σκοτώνονται οι «Διάσημοι»… (Βίντεο)

H Μίνα Αρναούτη λύνει για πρώτη φορά την σιωπή της: «Γράφω βιβλίο για τον Παντελή…» – Αποκλειστικό ντοκουμέντο με όσα αποκάλυψε (Βίντεο)