Ο απόλυτος χαμός στη Σκιάθο! Όλο το νησί στο πόδι για να παραμείνει ο Αγγελόπουλος στο Survivor! Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα τηλεφωνήματα...(Βίντεο)

Ο απόλυτος χαμός στη Σκιάθο! Όλο το νησί στο πόδι για να παραμείνει ο Αγγελόπουλος στο Survivor! Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα τηλεφωνήματα...(Βίντεο)
Tο Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στον καναπέ του και δεν κουνιέται κανείς κάθε φορά που προβάλλεται νέο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο, τώρα ειδικά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε ως υποψήφιο για αποχώρηση από το reality show τον Ντάνο, εκεί να δεις τι γίνεται!

Όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν "οργιάσει" και τα πιπεράτα σχόλια προς την αθλητικογράφο του Σκάι δεν έχουν τελειωμό! Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η ίδια και οι συνεργάτες της συζητούσαν αυτό το φλέγον θέμα περί αποχώρησης από το reality του Σκάι!

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είναι από την Σκιάθο και γνωρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έκανε μια αποκάλυψη για εκείνον, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, και είπε χαρακτηριστικά: "Στη Σκιάθο με το που ψήφισε η Ευρυδίκη τον Γιώργο, ούτε λαϊκή επανάσταση να είχε γίνει, έπαιρναν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τα παιδιά τους για να ρωτήσει πως να ψηφίσουν για να μείνει ο Γιώργος..."! Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Η διπροσωπία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το φιλί του Ιούδα, ο καυγάς των «Διάσημων» και η μεγάλη ήττα!

Survivor αποκλειστικό: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο! Σκοτώνονται οι «Διάσημοι»… (Βίντεο)

H Μίνα Αρναούτη λύνει για πρώτη φορά την σιωπή της: «Γράφω βιβλίο για τον Παντελή…» – Αποκλειστικό ντοκουμέντο με όσα αποκάλυψε (Βίντεο)