Βίντεο ντοκουμέντο που \"καίει\" την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σόφη Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Βίντεο ντοκουμέντο που \
Πανικός έχει γίνει στο Survivor από την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Αναρωτιέστε τι λόγο επικαλέστηκε η Ευρυδίκη για να δικαιολογήσει την αρνητική ψήφο που έδωσε στον Γιώργο Αγγελόπουλο; Διαβάστε παρακάτω...

«Θεωρώ ότι εδώ και 1,5 μήνα έχουμε διαμορφώσει απόψεις για τον χαρακτήρα του κάθε συμπαίκτη μέχρι και της αντίπαλης ομάδας, που τα παιδιά δεν τα ζούμε. Έτσι λοιπόν ο λόγος που θα δώσω την ψήφο μου στον παίκτη προς αποχώρηση είναι γιατί δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και για να είμαι πιο συγκεκριμένη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος», είχε πει χαρακτηριστικά στο συμβούλιο του νησιού!

Τι έλεγε όμως η Βαλαβάνη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μόλις 20 μέρες πριν; «Είναι το κολιεδάκι που μας έφτιαξε ο Ντάνος. Μας προσέχει αυτό το αγόρι, όχι σαν όλα τα άλλα τα ρεμάλια που κάθονται και κοιμούνται. Ο Ντάνος μας προσέχει, μας έφτιαξε κολιεδάκια, για όλες τις κοπέλες».

Για τον Γιώργο είχε μιλήσει βεβαίως και η Σόφη Πασχάλη, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα δήλωνε στις κάμερες: «Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος δεν είναι απλά ο καλύτερός μας παίκτες -θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερούς μας παίκτες-, είναι και αυτός που μας κοσμεί. Τι άλλο να πεις γι’ αυτό το παιδί; Συγχαρητήρια και μόνο που υπάρχει! Είναι μια πολύ όμορφη ανάσα στην παρέα μας».

Το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια τα 'χασε με αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά των παικτών! Δείτε παρακάτω το βίντεο που πραγματικά τσουρουφλίζει τις δύο παίκτριες από την ομάδα των "Διάσημων":



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Η διπροσωπία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το φιλί του Ιούδα, ο καυγάς των «Διάσημων» και η μεγάλη ήττα!

Survivor αποκλειστικό: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο! Σκοτώνονται οι «Διάσημοι»… (Βίντεο)

H Μίνα Αρναούτη λύνει για πρώτη φορά την σιωπή της: «Γράφω βιβλίο για τον Παντελή…» – Αποκλειστικό ντοκουμέντο με όσα αποκάλυψε (Βίντεο)